35mbs dowland 6.5 upload falan var ben girdiğimde görüntü çok kötü oluyorduhayır. iş internette.
hangi ayara ayarladınız? özelden 24megabiti ayarlamanız en mantıklısı olacaktır.35mbs dowland 6.5 upload falan var ben girdiğimde görüntü çok kötü oluyordu
görüntü çok kötüydü silmiştimhangi ayara ayarladınız? özelden 24megabiti ayarlamanız en mantıklısı olacaktır.
mükkemmelsingörüntü çok kötüydü silmiştim
Ben de 12mbps ile başka biri internete girmediği sürece görüntü bozulmadan oynayabiliyorumAnlamadığım benim internetim 7mbps veriyor pcde bile telefondan geforce now kullanıyorum görüntü düzgün geliyor
üyelik alırsan 1 yıl toplam 564tl ediyor. İyi bir internet 95tl desen 35mpbs yılda 1140tl internet faturası ediyor. toplayınca 1704ltl ediyor yani bir yıl kullanırsan 1700tl gider ama bu euro nun durumuna göre değişir gnow üyelik parası. mesela 3 yıl oynasan versen böyle 5bin tl ediyor bence iyi tabi 5bine pc alırsın o zaman diceksin ama o zamana kadar pc mi kalır 5binepeki mantıklı mı?
üyelik alırsan 1 yıl toplam 564tl ediyor. İyi bir internet 95tl desen 35mpbs yılda 1140tl internet faturası ediyor. toplayınca 1704ltl ediyor yani bir yıl kullanırsan 1700tl gider ama bu euro nun durumuna göre değişir gnow üyelik parası. mesela 3 yıl oynasan versen böyle 5bin TL ediyor bence iyi tabi 5bine PC alırsın o zaman diceksin ama o zamana kadar PC mi kalır 5bine
ücretsiz var mı bak bakalım ???ücretsiz başlatacağım?!