Geforce now pikselleşme

Dracula

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba öncelikle. Arkadaşlar ben geforce now oynuyorum İnternetimi 25mbps olarak alıyor bu çok normal fakat ayarları ne yapmalıyım. Oyundayken biri girince İnternete spoty connection diyor ve pikselleşiyor. Ot, çimeni fazla olan oyunlarda oyun sadece renk oluyor o derece pikselleşiyor ama hiç gecikme yaşamıyorum ya da kare kaybı. Internet wi-fi sini kapatmam evde 2 kişi daha var malum karantina olayları. Ne yapmam lazım?

Merhaba öncelikle. Arkadaşlar ben geforce now oynuyorum İnternetimi 25mbps olarak alıyor bu çok normal fakat ayarları ne yapmalıyım. Oyundayken biri girince İnternete spoty connection diyor ve pikselleşiyor. Ot, çimeni fazla olan oyunlarda oyun sadece renk oluyor o derece pikselleşiyor ama hiç gecikme yaşamıyorum ya da kare kaybı. Internet wi-fi sini kapatmam evde 2 kişi daha var malum karantina olayları. Ne yapmam lazım?
yapılıcak bir şey yok 25mbps yeterli değil geforce now için

yapılıcak bir şey yok 25mbps yeterli değil geforce now için
Ama 25mbps de 720p çözünürlük alabileceğimizi söylüyor Nvidia. İnterneti sadece ben kullanınca 720p oluyor faka yok mu başka çaresi bunun başkaları kullanırken

özel ayardan en az 8mbps idi galiba ona çek. Yine pikselleşme oluyorsa internetin istikrarsızlığındandır. Şu sıralar karantinada pek kullanılabilecek bir şey değil maalesef.

Ama 25mbps de 720p çözünürlük alabileceğimizi söylüyor Nvidia. İnterneti sadece ben kullanınca 720p oluyor faka yok mu başka çaresi bunun başkaları kullanırken
İstikrarsızlıktan oluyor. Mesela 25 alırken anlık olarak 10'a düşebiliyor o zamanda sistem geçikmeyi indirmek için çözünürlüğü düşürüyor kısacası taşınan görüntünün boyutunu düşürüyor.
Faydalı olduysam yorumumu beğenir misin?

"Düşük ağ bağlantı koşullarına göre ayarla" işaretli değilse onu işaretle imkanın varsa kabloyla bağla ayrıca 25 Mbps ile 720p sorunsuz oynanır.

Geri