Neler Yeni

Geforce now pikselleşme

Dracula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berke can Bektaş
Merhaba öncelikle. Arkadaşlar ben geforce now oynuyorum İnternetimi 25mbps olarak alıyor bu çok normal fakat ayarları ne yapmalıyım. Oyundayken biri girince İnternete spoty connection diyor ve pikselleşiyor. Ot, çimeni fazla olan oyunlarda oyun sadece renk oluyor o derece pikselleşiyor ama hiç gecikme yaşamıyorum ya da kare kaybı. Internet wi-fi sini kapatmam evde 2 kişi daha var malum karantina olayları. Ne yapmam lazım?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Merhaba öncelikle. Arkadaşlar ben geforce now oynuyorum İnternetimi 25mbps olarak alıyor bu çok normal fakat ayarları ne yapmalıyım. Oyundayken biri girince İnternete spoty connection diyor ve pikselleşiyor. Ot, çimeni fazla olan oyunlarda oyun sadece renk oluyor o derece pikselleşiyor ama hiç gecikme yaşamıyorum ya da kare kaybı. Internet wi-fi sini kapatmam evde 2 kişi daha var malum karantina olayları. Ne yapmam lazım?
yapılıcak bir şey yok 25mbps yeterli değil geforce now için

Dracula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berke can Bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapılıcak bir şey yok 25mbps yeterli değil geforce now için
Ama 25mbps de 720p çözünürlük alabileceğimizi söylüyor Nvidia. İnterneti sadece ben kullanınca 720p oluyor faka yok mu başka çaresi bunun başkaları kullanırken

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
özel ayardan en az 8mbps idi galiba ona çek. Yine pikselleşme oluyorsa internetin istikrarsızlığındandır. Şu sıralar karantinada pek kullanılabilecek bir şey değil maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
Ama 25mbps de 720p çözünürlük alabileceğimizi söylüyor Nvidia. İnterneti sadece ben kullanınca 720p oluyor faka yok mu başka çaresi bunun başkaları kullanırken
İstikrarsızlıktan oluyor. Mesela 25 alırken anlık olarak 10'a düşebiliyor o zamanda sistem geçikmeyi indirmek için çözünürlüğü düşürüyor kısacası taşınan görüntünün boyutunu düşürüyor.
Faydalı olduysam yorumumu beğenir misin?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
"Düşük ağ bağlantı koşullarına göre ayarla" işaretli değilse onu işaretle imkanın varsa kabloyla bağla ayrıca 25 Mbps ile 720p sorunsuz oynanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Sofuoğlu
Pixelleşme sorunu uploadın düşükse o yüzden olabilir.

Top Bottom