geforce now pişmanlıktır

docc

80+
Reaksiyon skoru
38
indirim var diye aldım deneyeyim dedim 6 saat civarı oynadım 4 kere çöktü doğru düzgün sistem vermiyorsunuz çoğu zaman 1060 geliyor max 2080i gördüm rtx felan fiyasko yalan söylüyorsunuz dolandırıcılık bu tr destek hattı falan da yok almayın aldırmayın kimse kullanmazsa seve seve getirtecekler 4000 serisini

2021 senesinden beri aktif kullanıyorum. Online oyun oynanmıyor (ping, gecikme vs). Sadece hikayeli oyunlar, simülasyon tarzı oyunlar oynuyorum. Minimum internet gereksinimleri 15mgbt değil en az 35 olansı ve sabit olması gerekiyor. Ben ethernet kablosu ile kullanıyorum interneti. Wifi bağlantısı sabit değipl. Çok nadir sıra beklemediğimi hatırlıyorum. İmkani olmayan için güzel hizmet aslında. Lakin online oyun oynamak için alınmaz kesinlikle. Rtx fln yalan iş. Ya 1060 ile yada 2080 ile oturum açıyor. Farklı bir sorusu olan varsa sorabilir.

Zaten Pişmanlıktı, Keşke Almadan Önce "Nvidia Geforce Now Drama" gibisinden YouTube'da arama yapsaydınız. TR'de verdiği özellikler, aldığı fiyat rezillik.

2021 senesinden beri aktif kullanıyorum. Online oyun oynanmıyor (ping, gecikme vs). Sadece hikayeli oyunlar, simülasyon tarzı oyunlar oynuyorum. Minimum internet gereksinimleri 15mgbt değil en az 35 olansı ve sabit olması gerekiyor. Ben ethernet kablosu ile kullanıyorum interneti. Wifi bağlantısı sabit değipl. Çok nadir sıra beklemediğimi hatırlıyorum. İmkani olmayan için güzel hizmet aslında. Lakin online oyun oynamak için alınmaz kesinlikle. Rtx fln yalan iş. Ya 1060 ile yada 2080 ile oturum açıyor. Farklı bir sorusu olan varsa sorabilir.
reis 100 Mbps internetim var warzone u bulanık oynuyorum ve oyun sürekli çöküyor squad felan hak getire zaten ethernet kablosu kullanıyorum gecikme az fakat oyunları bulanık oynamaktan kör oldum çoğu zaman 60 fps bile alamıyorum pişmanlık resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten Pişmanlıktı, Keşke Almadan Önce "Nvidia Geforce Now Drama" gibisinden YouTube'da arama yapsaydınız. TR'de verdiği özellikler, aldığı fiyat rezillik.
reis bu kadar olacağını tahmin etmedim o parayı yere atsam biri bulsa yemek yese daha mutlu olurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk bf2042 de geforce now da şu sorunu alıyorum bi bakabilir misin çözümünü de bulamadım internette
yardımcı olursan sevinirim
Ekran Alıntısı.PNG

Geri