Almayı düşünüyorsanız internetinizin iyi olması gerektiğini biliyorsunuz değil mi ? Bilmeniz için söyledim.Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi
Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)Almayı düşünüyorsanız internetinizin iyi olması gerektiğini biliyorsunuz değ)il mi ? Bilmeniz için söyledim.
Ayrıca preimunlar beklemiyor diye biliyorum 3 aylık 150 TL ye değer bana göreEğer oyunun varsa bence hiç bekleme bile oyunun yoksa çöp zaten.
İnternetiniz gayet yeterli maks performans için oyununuz var mı pekiEvet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)
3 aylık 150 TL değer asıl olması gereken fiyat da bu bence (aya bölünce fiyat çıkıyor) ayrıca premıum'lar beklemiyor. Ve internetiniz yetiyor sanırım almanızı öneririm 3 aylık paketi.Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)
YaniEğer oyunun varsa bence hiç bekleme bile oyunun yoksa çöp zaten.
Yani
Şöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tekEğer oyunun varsa bence hiç bekleme bile oyunun yoksa çöp zaten.
Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum ama ücretli olanlardan cs:go ve gta varOynayacak ve geforce destekli çok oyununuz varsa ve internetiniz yeterliyse alın 3 ay doya doya oynayın
Anladım teşekkür ederim3 aylık 150 TL değer asıl olması gereken fiyat da bu bence (aya bölünce fiyat çıkıyor) ayrıca premıum'lar beklemiyor. Ve internetiniz yetiyor sanırım almanızı öneririm 3 aylık paketi.
Sadece csgo ve gta için değmez bence o paraya . İnternet değerleiniz gayet iyi duruyor bence en azından csgo oynatacak bir bilgisayara sahipsinizdirŞöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum ama ücretli olanlardan cs:go ve gta var
Şöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tek
Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum ama ücretli olanlardan cs:go ve gta var
Anladım teşekkür ederim