Neler Yeni

Geforce Now Premium Yorumları

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi
Almayı düşünüyorsanız internetinizin iyi olması gerektiğini biliyorsunuz değil mi ? Bilmeniz için söyledim.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Eğer oyunun varsa bence hiç bekleme bile oyunun yoksa çöp zaten.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almayı düşünüyorsanız internetinizin iyi olması gerektiğini biliyorsunuz değ)il mi ? Bilmeniz için söyledim.
Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)

İsmail_68

80+ Bronze
Oynayacak ve geforce destekli çok oyununuz varsa ve internetiniz yeterliyse alın 3 ay doya doya oynayın :)

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)
3 aylık 150 TL değer asıl olması gereken fiyat da bu bence (aya bölünce fiyat çıkıyor) ayrıca premıum'lar beklemiyor. Ve internetiniz yetiyor sanırım almanızı öneririm 3 aylık paketi.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Eğer oyunun varsa bence hiç bekleme bile oyunun yoksa çöp zaten.
Şöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayacak ve geforce destekli çok oyununuz varsa ve internetiniz yeterliyse alın 3 ay doya doya oynayın :)
Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum :) ama ücretli olanlardan cs:go ve gta var

3 aylık 150 TL değer asıl olması gereken fiyat da bu bence (aya bölünce fiyat çıkıyor) ayrıca premıum'lar beklemiyor. Ve internetiniz yetiyor sanırım almanızı öneririm 3 aylık paketi.
Anladım teşekkür ederim

İsmail_68

80+ Bronze
Şöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tek

Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum :) ama ücretli olanlardan cs:go ve gta var
Sadece csgo ve gta için değmez bence o paraya . İnternet değerleiniz gayet iyi duruyor bence en azından csgo oynatacak bir bilgisayara sahipsinizdir :D

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önemli değil. Bir de Steam'de oynamak istediğiniz oyunları satın aldınız değil mi ?

Anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,679
Son üye
geceyol31
Top Bottom