Neler Yeni

Geforce Now Premium Yorumları

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)
ayni İnterneti kullanıyoruz geforce now da görüntü kalitesi iyi değil di fps düşüyordu yurt dışında boyledi Türkiye de nasıl bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

geforce now da gta yok

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Sadece csgo ve gta için değmez bence o paraya . İnternet değerleiniz gayet iyi duruyor bence en azından csgo oynatacak bir bilgisayara sahipsinizdir :D
Laptop üzerinden oynuyorum maalesef kendi laptopumda değil kendi bilgisayarım bozuldu yeni bir bilgisayar alana kadar idare etsin diye almayı düşünüyordum aslında klasik türkiye iyi bir pc varsa internet kötüdür iyi bir internet varsa da pc kötüdür :)

Önemli değil. Bir de Steam'de oynamak istediğiniz oyunları satın aldınız değil mi ?
Evet öyle de denebilir

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Laptop üzerinden oynuyorum maalesef kendi laptopumda değil kendi bilgisayarım bozuldu yeni bir bilgisayar alana kadar idare etsin diye almayı düşünüyordum aslında klasik türkiye iyi bir pc varsa internet kötüdür iyi bir internet varsa da pc kötüdür :)

Evet öyle de denebilir
O zaman alın derim.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
ayni İnterneti kullanıyoruz geforce now da görüntü kalitesi iyi değil di fps düşüyordu yurt dışında boyledi Türkiye de nasıl bilmiyorum

geforce now da gta yok
Hmm anladım acaba o yurtdışı sunucusu olmasından dolayı olmuş olabilir mi ya da türkiye sunucusunda bir fark olma şansı yok mu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,574
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
internetiniz iyi değilse hiç boşuna para harcamayın türkiye'de premium alan sayısı çok olduğu için yoğun saatlerde premium'da olsan dahi yer yer 30-40 kişilik sıraya giriyorsun

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
internetiniz iyi değilse hiç boşuna para harcamayın türkiye'de premium alan sayısı çok olduğu için yoğun saatlerde premium'da olsan dahi yer yer 30-40 kişilik sıraya giriyorsun
50 mbps ye 7 mbps internet hızım var

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
Hmm anladım acaba o yurtdışı sunucusu olmasından dolayı olmuş olabilir mi ya da türkiye sunucusunda bir fark olma şansı yok mu
yurt dışı olduğu için turkiyenin sunucusu denemedim

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi
Dostum keşke geçmişte açılmış konulara baksan. Orada biz bunu tartıştık ama sürekli aynı konular tekrarlanıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Konuyu okumayan arkadaşlar doluşmuş. Yeni bilgisayar alana kadar alacaksan bence al. Ben ücretsiz versiyonunu denedim ve gayet iyi.

Kenji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenji
Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi
Bilgisayarın iyi değilse ve oynamak istediğin oyunlar varsa 3 ay 150tl bence değer.Bekleme süresi yok,oturum süresi sanırım sınırsız,iyi bir performans için minimum 15-20mb internet şart ama bu değişebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom