Geforce now rezilliği

MehmetV2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,265
24 mpbs internetim var görev yöneticisine bakıyorum herhangi bir sıkıntı yok 22-23 mpbs internet kullanıyor ama oyuna girdikten 2 dakika sonra internet kullanımım 2-3 mpbs'ye kadar düşüyor ve sıradan atıyor anlamadım ne yapacağım geforce now üzerinden test ediyorum herhangi bir sıkıntı yok oyuna giriyorum bağlantı sorunu var diyip sıradan atıyor 2 saat enayi gibi bekliyoruz bide sıraya girmek için resmen rezillik

Biraz saçmalıkları olsada güzel bir teknoloji bence.

Hangi sunucudan bağlanıyorsunuz?
tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1623748655765.png

Hız testim

Avrupa sunucularında hiç sorun yaşamıyorum ben. Her ne kadar biraz daha fazla gecikme olsa da en azından sıra beklemiyorum. TR sunucuları hala yetersiz.
Bu arada Temmuz'un ikinci haftasına kadar İstanbul sunucuları açılıyormuş. Sorunların azalacağını düşünüyorum.

Daha yeni geldi türkiyeye üstelik yoğunluk var bence bu tip şeyler normal bu dönemde

24 mpbs internetim var görev yöneticisine bakıyorum herhangi bir sıkıntı yok 22-23 mpbs internet kullanıyor ama oyuna girdikten 2 dakika sonra internet kullanımım 2-3 mpbs'ye kadar düşüyor ve sıradan atıyor anlamadım ne yapacağım geforce now üzerinden test ediyorum herhangi bir sıkıntı yok oyuna giriyorum bağlantı sorunu var diyip sıradan atıyor 2 saat enayi gibi bekliyoruz bide sıraya girmek için resmen rezillik
ben max 10dakika bekledim sıraya girmek için
ve önerilen internet yani benim önerdiğim internet en az 50mbps olucak ve 6megabyte indirme olucak
yoksa sıkıntı çıkabiliyor
4 aydır kullanıyorum bu arada

2 saat beklemenize gerek yok. sunucu değiştirip anında oyna bağlanabilirsiniz. ama 24 mbps bu uygulama için yetersiz minimum 35 gerekli. gameplus gibi saçmalığı asla kabul etmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,713
Üyeler
189,137
Son üye
WhiteCloud_1
Geri