Neler Yeni

Geforce now rezilliği

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
24 mpbs internetim var görev yöneticisine bakıyorum herhangi bir sıkıntı yok 22-23 mpbs internet kullanıyor ama oyuna girdikten 2 dakika sonra internet kullanımım 2-3 mpbs'ye kadar düşüyor ve sıradan atıyor anlamadım ne yapacağım geforce now üzerinden test ediyorum herhangi bir sıkıntı yok oyuna giriyorum bağlantı sorunu var diyip sıradan atıyor 2 saat enayi gibi bekliyoruz bide sıraya girmek için resmen rezillik

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Biraz saçmalıkları olsada güzel bir teknoloji bence.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sunucudan bağlanıyorsunuz?
tr
Mesaj otomatik birleştirildi:

1623748655765.png

Hız testim

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Avrupa sunucularında hiç sorun yaşamıyorum ben. Her ne kadar biraz daha fazla gecikme olsa da en azından sıra beklemiyorum. TR sunucuları hala yetersiz.
Bu arada Temmuz'un ikinci haftasına kadar İstanbul sunucuları açılıyormuş. Sorunların azalacağını düşünüyorum.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Daha yeni geldi türkiyeye üstelik yoğunluk var bence bu tip şeyler normal bu dönemde

Erda Yıldırım

80+ Gold
24 mpbs internetim var görev yöneticisine bakıyorum herhangi bir sıkıntı yok 22-23 mpbs internet kullanıyor ama oyuna girdikten 2 dakika sonra internet kullanımım 2-3 mpbs'ye kadar düşüyor ve sıradan atıyor anlamadım ne yapacağım geforce now üzerinden test ediyorum herhangi bir sıkıntı yok oyuna giriyorum bağlantı sorunu var diyip sıradan atıyor 2 saat enayi gibi bekliyoruz bide sıraya girmek için resmen rezillik
ben max 10dakika bekledim sıraya girmek için
ve önerilen internet yani benim önerdiğim internet en az 50mbps olucak ve 6megabyte indirme olucak
yoksa sıkıntı çıkabiliyor
4 aydır kullanıyorum bu arada

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
2 saat beklemenize gerek yok. sunucu değiştirip anında oyna bağlanabilirsiniz. ama 24 mbps bu uygulama için yetersiz minimum 35 gerekli. gameplus gibi saçmalığı asla kabul etmiyorum.

Top Bottom