Geforce Now Tr Serverleri Açılacak mı ?

OnkeepeeR

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar konu başlığında da sorduğum gibi geforce now Türkiyede server açıcağı hakkında bir açıklama yaptı mı bilen var mı?
ve şuan founder hesap almak istediğimde bu bölge için kapalı diyor acaba ne zaman açılır bir bilginiz var mı ?

Uyelikler doldu. Daha fazla uye almicaklar. Turkiyede kullanan pek yok sunucu acmazlar

Uyelikler doldu. Daha fazla uye almicaklar. Turkiyede kullanan pek yok sunucu acmazlar
dostum bir sorum olucak akşamları sıra beklemeden girebileceğim bir sunucu var mı peki sabahları eu northwestte 10 kişi felan bekletiyor ama gece olunca 150 kişiden aşağıya düşmüyor bir bilgin var mıdır bu konu hakkında ?

dostum bir sorum olucak akşamları sıra beklemeden girebileceğim bir sunucu var mı peki sabahları eu northwestte 10 kişi felan bekletiyor ama gece olunca 150 kişiden aşağıya düşmüyor bir bilgin var mıdır bu konu hakkında ?
Bizde gece olunca northwest yani kuzeybatı (abd kanadanın olduğu bölge) da sabah oluyor. Ondan daha fazla kişi oluyor. Abd bizden 12 saat geriden geliyor zaman olarak

Ben uzun suredir kullaniyorum 1 kere bile sıra bekletmedi.

Ücretsiz üyelik kullanırsanız bu durum normal. Ücretli üyeliğin 1 ay denemesini tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,855
Üyeler
183,478
Son üye
Polat11
Geri