ben şu an zaten geforce now var bende ve istediğim zaman oynuyorum nasıl yani türkiyeye açılacak anlamıyorumgeforce now tr ye açılacak diyolar bazılar tüm sistemlerle oynancak diyor bazıları yine sistem gereksinimleri olcak diyo rbilgisi olan varmı
Sistem gereksinimi olarak iyi bir internetiniz olması yeterli diye biliyorum, TR sunucularının açılacağı bilgisi 1 ay önce falan verilmişti sanırım.geforce now tr ye açılacak diyolar bazılar tüm sistemlerle oynancak diyor bazıları yine sistem gereksinimleri olcak diyo rbilgisi olan varmı
İyi de benim sistemim o kadar kötü ki geforce now açılmıyor.geforce now tr ye açılacak diyolar bazılar tüm sistemlerle oynancak diyor bazıları yine sistem gereksinimleri olcak diyo rbilgisi olan varmı
Bende başta 1gb RamPC Requirements for GeForce Now
Böyle bir şey lazım ama internet önemli ve bunun haberi bayağı oldu.
- A 64-bit version of Windows 7, or newer (GeForce Now does not support 32-bit versions of Windows)
- Dual-core x86-64 CPU with 2.0GHz or faster.
- 4GB of system memory.
- GPU that at least supports DirectX 11.
- NVIDIA GeForce 600 series or newer.
- AMD Radeon HD 3000 series or newer
Türkiye sunucusu açılacak.ben şu an zaten geforce now var bende ve istediğim zaman oynuyorum nasıl yani türkiyeye açılacak anlamıyorum
Sistem gereksinimi olarak iyi bir internetiniz olması yeterli diye biliyorum, TR sunucularının açılacağı bilgisi 1 ay önce falan verilmişti sanırım
bende zaten onu diyorum sistem gereksinimleri yine olacakmı diyeİyi de benim sistemim o kadar kötü ki geforce now açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende başta 1gb Ram
O/B Gma 950 dx 9
İşlemci: Core 2 duo e8500