Geforce Now Türkçe Yama

Arcturus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
3,334
Geforce Now'da Crusader Kings III Üç oynamak İstiyorum Ancak Nasıl türkçe Yamayla Oynayabileceğimi bilmiyorum Bilen Varmı Acaba

Crusader Kings III

Yapamassın malesef.

(Arada bug falan çıkıyo onları yapıp yapabilirisin ama hemen fixleniyo ve her girdiğinde bunu yapman gerekiyo. Yani olmuyo yine.)

Yapamassın malesef.

(Arada bug falan çıkıyo onları yapıp yapabilirisin ama hemen fixleniyo ve her girdiğinde bunu yapman gerekiyo. Yani olmuyo yine.)
dediğim

Strategyturk Türkçe Yama 1.0.2

yani Geforce Now'ı Steam'den Açıcam Ve crusader Kings!i indiricem Ve Yamaya abone olucam İnicek Yama Yinede Olmazmı yani hiçbir yolu yokmu?

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
dediğim

Strategyturk Türkçe Yama 1.0.2

yani Geforce Now'ı Steam'den Açıcam Ve crusader Kings!i indiricem Ve Yamaya abone olucam İnicek Yama Yinede Olmazmı yani hiçbir yolu yokmu?
Steam topluluğunun yaptığı yamaları mı diyosun ?

He o olur. Cities skylines da denemiştim assts mi ne eklemek için. Abone olun oyuny başlatın onda sonra oyuna çık gir yapın. Muhtemelen çalışıcaktır. Ama tam emin değilim yamalardada oluyo mu bilmiyorum.

He o olur. Cities skylines da denemiştim assts mi ne eklemek için. Abone olun oyuny başlatın onda sonra oyuna çık gir yapın. Muhtemelen çalışıcaktır. Ama tam emin değilim yamalardada oluyo mu bilmiyorum.
inşallah olur sorma sebebim oyunu alıcam ve eğer türkçe yama olmazsa 77 tl çöp olucak sağolun teşekkürler

Geri