Geforce now yüksek paket ve kare kaybı

kevkeb81

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar merhaba uzun zamandır geforce now kullanıyorum ve bir türlü paket kaybı ve kare kaybı sorunlarını çözemedim türkiyedeki destek ekibi bana hep aynı şeyleri söylüyor kendi internet sağlayıcınızla konuşun diye ama ben internetimde sorun olmadığından eminim tek geforce now da sorun var bu konuda bilgili birisi varsa yapılabilecek bişey varsa bana bir yardım edebilirmi hangi ayarı değiştirdiysem olmadı

arkadaşlar merhaba uzun zamandır geforce now kullanıyorum ve bir türlü paket kaybı ve kare kaybı sorunlarını çözemedim türkiyedeki destek ekibi bana hep aynı şeyleri söylüyor kendi internet sağlayıcınızla konuşun diye ama ben internetimde sorun olmadığından eminim tek geforce now da sorun var bu konuda bilgili birisi varsa yapılabilecek bişey varsa bana bir yardım edebilirmi hangi ayarı değiştirdiysem olmadı
İnternetinizde sorun olmadığını nasıl test ettiniz. Bufferbloat testi filan yaptınız mı?

İnternetinizde sorun olmadığını nasıl test ettiniz. Bufferbloat testi filan yaptınız mı?
https://www.speedtest.net/ sitesinden speed test yaptım ping 11 mbps 70 75 civarı 13 14 upload alıyorum ayrıca internet ağım kablolu
1748944496835.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca birde valorant oynuyorum onda hiç sorun yok ayrıyeten genel olarak internette bir gecikme veyahut yavaşlıkta yok

https://www.speedtest.net/ sitesinden speed test yaptım ping 11 mbps 70 75 civarı 13 14 upload alıyorum ayrıca internet ağım kablolu Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca birde valorant oynuyorum onda hiç sorun yok ayrıyeten genel olarak internette bir gecikme veyahut yavaşlıkta yok
Bahsettiğim şeyi speedtest ile göremezsiniz. Ama VL veya CS'de paket kablı yaşamıyorsanız internetiniz ile alakalı değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri