Neler Yeni

Geforce Now'a GTA 5 Gelecek mi ?

drnizmob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Deniz Büyükpınar
Arkadaşlar GTA neden gelmiyor ya da RDR2 falan bunlar baya ilgi gören oyunlar. Geforce Now ' da olmaması çok saçma ? Gelecek mi bi haber ve ya yazı gördünüz mü bunlarla ilgili ???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Megan

80+ Silver
Arkadaşlar GTA neden gelmiyor ya da RDR2 falan bunlar baya ilgi gören oyunlar. Geforce Now ' da olmaması çok saçma ? Gelecek mi bi haber ve ya yazı gördünüz mü bunlarla ilgili ???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Çok zor. Ben zamanında araştırmıştım gelmez. İlla onları oynayacaksan boosteroide bakabilirsin

NespaY

80+ Silver
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Geleceğini düşünmüyorum, Rockstar çok yakın değil öyle işlere.

drnizmob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Deniz Büyükpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zor. Ben zamanında araştırmıştım gelmez. İlla onları oynayacaksan boosteroide bakabilirsin
Anladım... Ya dediğin bulut platformuna bakmıştım zamanında, çok tavsiye edilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam birde NVDİA'nın fiyatları daha makul ki daha çok ilgi gördüğü için direk yıllık paket satın aldım çok da memnunum ama işte en güzel oyunlar mesela Warzone ve Pubg falan da yok. Bunlara benzer oyunlar gelse... Beklemedeyiz bakalım :)

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Aslında gelmesi lazm paketler çok pahalı verdiğimiz paraya değer oyunlar olsa hakkını verir o paketin
Boosteroide kullandım 144p de oynatıyor bazı oyunları internetim 100 mbps örnek vermek gerekirse mafia d.e yi resmen bulanık oynadım ama keyifliydi görüntüde güzel olsaydı o sorun neyden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim sunucu ile alakalı bişey mi acaba..

Megan

80+ Silver
Anladım... Ya dediğin bulut platformuna bakmıştım zamanında, çok tavsiye edilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam birde NVDİA'nın fiyatları daha makul ki daha çok ilgi gördüğü için direk yıllık paket satın aldım çok da memnunum ama işte en güzel oyunlar mesela Warzone ve PUBG falan da yok. Bunlara benzer oyunlar gelse... Beklemedeyiz bakalım :)
Ben geçen yıl boosteroid almıştım çok memnun kaldım. Türkiye serveri olmamasına rağmen ping gayet iyiydi hikaye oyunları için. Ben o zaman rdr2 ve gta 5 oynamıştım. Ve boosteroidde nerdeyse iyi oyunların tümü vardı. Hatırladığım kadarıyla warzone de vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında gelmesi lazm paketler çok pahalı verdiğimiz paraya değer oyunlar olsa hakkını verir o paketin

Boosteroide kullandım 144p de oynatıyor bazı oyunları internetim 100 mbps örnek vermek gerekirse mafia d.e yi resmen bulanık oynadım ama keyifliydi görüntüde güzel olsaydı o sorun neyden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim sunucu ile alakalı bişey mi acaba..
Bilmiyorum ki hocam ben geçen yıl 50mbps ile rdr2 yi bitirdim çok keyif aldım. İnternete benim dışımda kimse girmezse ping falan olmuyordu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Rockstar oyunları şu anda Google Stadia' da. Stadia'da kendi kendini batırdı ve yakında kapanacak xbox kapmadan geforce now kapar İnşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom