Çok zor. Ben zamanında araştırmıştım gelmez. İlla onları oynayacaksan boosteroide bakabilirsinArkadaşlar GTA neden gelmiyor ya da RDR2 falan bunlar baya ilgi gören oyunlar. Geforce Now ' da olmaması çok saçma ? Gelecek mi bi haber ve ya yazı gördünüz mü bunlarla ilgili ???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Geleceğini düşünmüyorum, Rockstar çok yakın değil öyle işlere.Arkadaşlar GTA neden gelmiyor ya da RDR2 falan bunlar baya ilgi gören oyunlar. Geforce Now ' da olmaması çok saçma ? Gelecek mi bi haber ve ya yazı gördünüz mü bunlarla ilgili ???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Anladım... Ya dediğin bulut platformuna bakmıştım zamanında, çok tavsiye edilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam birde NVDİA'nın fiyatları daha makul ki daha çok ilgi gördüğü için direk yıllık paket satın aldım çok da memnunum ama işte en güzel oyunlar mesela Warzone ve Pubg falan da yok. Bunlara benzer oyunlar gelse... Beklemedeyiz bakalımÇok zor. Ben zamanında araştırmıştım gelmez. İlla onları oynayacaksan boosteroide bakabilirsin
Aslında gelmesi lazm paketler çok pahalı verdiğimiz paraya değer oyunlar olsa hakkını verir o paketinArkadaşlar GTA neden gelmiyor ya da RDR2 falan bunlar baya ilgi gören oyunlar. Geforce Now ' da olmaması çok saçma ? Gelecek mi bi haber ve ya yazı gördünüz mü bunlarla ilgili ???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Boosteroide kullandım 144p de oynatıyor bazı oyunları internetim 100 mbps örnek vermek gerekirse mafia d.e yi resmen bulanık oynadım ama keyifliydi görüntüde güzel olsaydı o sorun neyden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim sunucu ile alakalı bişey mi acaba..Çok zor. Ben zamanında araştırmıştım gelmez. İlla onları oynayacaksan boosteroide bakabilirsin
Ben geçen yıl boosteroid almıştım çok memnun kaldım. Türkiye serveri olmamasına rağmen ping gayet iyiydi hikaye oyunları için. Ben o zaman rdr2 ve gta 5 oynamıştım. Ve boosteroidde nerdeyse iyi oyunların tümü vardı. Hatırladığım kadarıyla warzone de vardıAnladım... Ya dediğin bulut platformuna bakmıştım zamanında, çok tavsiye edilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam birde NVDİA'nın fiyatları daha makul ki daha çok ilgi gördüğü için direk yıllık paket satın aldım çok da memnunum ama işte en güzel oyunlar mesela Warzone ve PUBG falan da yok. Bunlara benzer oyunlar gelse... Beklemedeyiz bakalım
Bilmiyorum ki hocam ben geçen yıl 50mbps ile rdr2 yi bitirdim çok keyif aldım. İnternete benim dışımda kimse girmezse ping falan olmuyorduAslında gelmesi lazm paketler çok pahalı verdiğimiz paraya değer oyunlar olsa hakkını verir o paketin
Boosteroide kullandım 144p de oynatıyor bazı oyunları internetim 100 mbps örnek vermek gerekirse mafia d.e yi resmen bulanık oynadım ama keyifliydi görüntüde güzel olsaydı o sorun neyden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim sunucu ile alakalı bişey mi acaba..
Rockstar oyunları şu anda Google Stadia' da. Stadia'da kendi kendini batırdı ve yakında kapanacak xbox kapmadan geforce now kapar İnşallahArkadaşlar GTA neden gelmiyor ya da RDR2 falan bunlar baya ilgi gören oyunlar. Geforce Now ' da olmaması çok saçma ? Gelecek mi bi haber ve ya yazı gördünüz mü bunlarla ilgili ???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.