Enter target name or ıp yazan yere 85.29.14.145 bunu yazın
Enter target name or ıp yazan yere 85.29.14.145 bunu yazın
başka bişi yapmam gerekiyormuEnter target name or ıp yazan yere 85.29.14.145 bunu yazın
1. kablolu bağlantıbaşka bişi yapmam gerekiyormu
Siz gonderin fotoğrafı.başka bişi yapmam gerekiyormu
Başka ne kaldı ? Adam sizin dediklerinizi yapmaya kalksa bir ton uğraş1. kablolu bağlantı
2. modem/windows güncelleme
3. Hat güncelleme
4. İç tesisat yenileme
5. Modem yenileme
6. En sonki karar firma değiştirme.
Fakat modem-firma en son ki iş cunku modemlik olmayabilir. Firma içinde değil cunku belki kablonda veya iç tesisatında veya driverlık olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz gonderin fotoğrafı.
Çözüm istiyor? Çözümlerden bir kaç tanesini soylemekteyim?Başka ne kaldı ? Adam sizin dediklerinizi yapmaya kalksa bir ton uğraş
onla da çok yok sorun şuAllakası yok
44mbpslik görüntüde illa bulanma olacaktır ve sonuna kadar kullanmayın 35de felan kullanın max
QoS denilen sistem şudur. Modem veya router yük kullanımda dengesiz bir ping hız sunması ile paket kaybı yaşanmıştır. Fakat buda bir çözüm yöntemidir.onla da çok yok sorun şu
bağlantın stabil değil
büyük ihtimalle evde başka birileri giriyo internet modem arayüzünde girien kişilerin bağlantısını çok düşürmiyecek şekilde sabitlersen sorun olmaz eskiden türktelekom 17 mbs le stabil oynuyordum bu şekilde hala yapmam gerekiyo internetim şuan 50 ama kısıtlamam gerekiyo yinede
bu videoda gösteriyo nasıl yapılıcağını
olm nelerle uğraşmışsın bide yuh
Ben o dediğini bilmem ama adamın internetinde sorun olduğunu düşünmüyorum, bir sürü kişi girince internete stabil bağlantı olmaz tabi, ben bunu yaptım düzeldi çok kurcalamaya gerek yok bence.QoS denilen sistem şudur. Modem veya router yük kullanımda dengesiz bir ping hız sunması ile paket kaybı yaşanmıştır. Fakat buda bir çözüm yöntemidir.
GeForce NOW ayarlarından 1080p 60FPS ayarlara. Orada bi ayar var normalde Standart onu Gelişmiş yap bulanıklığı azaltıyor. İnternet mbps de ayarla. Tarayıcıdan kullanıyorsan uygulama kullan çok fark var. Bi arkadaş SUPERONLİNE diye saçmalamış alakası yok. Bne kendim TTNET ile 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum 24'te dahi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer uygulamada sorun yaşıyorsan tarayıcı dene fakat orada daha bulanık olabiliyor. Eğer hem harici hem dahili ekran kartı varsa uygulamayı dahili kart ile başlat
GeForce NOW da şu an görüntü bulanık gözüküyor net değil internetim TurkNet 46 Mbps eğer GeForce NOW Premium alırsam aynı sorun devam eder mi ona göre alacağım.
uygulamadan kullanıyorum harici kart var sadece dediğiniz gelişmiş ayar zaten açık sağolun neredeyse çözüldü sayılır çok az bulanıklık kaldı sadece çok rahatsız etmiyorGeForce NOW ayarlarından 1080p 60FPS ayarlara. Orada bi ayar var normalde Standart onu Gelişmiş yap bulanıklığı azaltıyor. İnternet mbps de ayarla. Tarayıcıdan kullanıyorsan uygulama kullan çok fark var. Bi arkadaş SUPERONLİNE diye saçmalamış alakası yok. Bne kendim TTNET ile 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum 24'te dahi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer uygulamada sorun yaşıyorsan tarayıcı dene fakat orada daha bulanık olabiliyor. Eğer hem harici hem dahili ekran kartı varsa uygulamayı dahili kart ile başlat
mesela ben özeli seçim her şeyi yükseğe alıyodum max a (internetin öyle olmasada).GeForce NOW ayarlarından 1080p 60FPS ayarlara. Orada bi ayar var normalde Standart onu Gelişmiş yap bulanıklığı azaltıyor. İnternet mbps de ayarla. Tarayıcıdan kullanıyorsan uygulama kullan çok fark var. Bi arkadaş SUPERONLİNE diye saçmalamış alakası yok. Bne kendim TTNET ile 24,35 mbps kullandım şu anda da 75 kullanıyorum 24'te dahi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer uygulamada sorun yaşıyorsan tarayıcı dene fakat orada daha bulanık olabiliyor. Eğer hem harici hem dahili ekran kartı varsa uygulamayı dahili kart ile başlat
O ayarı ben de tam bilmiyorum benimki zTen 75mbps max yapıyorummesela ben özeli seçim her şeyi yükseğe alıyodum max a (internetin öyle olmasada).
ben de öyle çok daha iyi performans veriyor.