24 MBPS altında büyük sıkıntı. 35 MBPS altını önermem.16 mbps 2.4 Ghz
Anladım bi şekilde yapmaya çalışırım. Peki, bilgisayar almak için para biriktiriyorum. Az bişey var şuan onunla interneti yükseltsem sonra geforce nowda oynamak için oyun alsam nasıl olur? Misal24 MBPS altında büyük sıkıntı. 35 MBPS altını önermem.
Vallaha GeForce Now TR hizmetini çok beğenmiyorum ben. Hızını 35 MBPS yaparsan 1 ay falan alıp dene ona göre karar ver derim.Anladım bi şekilde yapmaya çalışırım. Peki, bilgisayar almak için para biriktiriyorum. Az bişey var şuan onunla interneti yükseltsem sonra geforce nowda oynamak için oyun alsam nasıl olur? Misal
ileride bir pc almak daha mantıklı sıra bekleyip ücretsiz versiyon ile dene ama 16mbps yetersiz olur rahat oynamak için 35mbps altı önermem.Anladım bi şekilde yapmaya çalışırım. Peki, bilgisayar almak için para biriktiriyorum. Az bişey var şuan onunla interneti yükseltsem sonra geforce nowda oynamak için oyun alsam nasıl olur? Misal
Evet pc almak daha mantıklı ama durum yok işte :/ 2bin bile zor biriktiriyorum 6 ayda.ileride bir pc almak daha mantıklı sıra bekleyip ücretsiz versiyon ile dene ama 16mbps yetersiz olur rahat oynamak için 35mbps altı önermem.
Arkadaşın int 35 mbps ona söylerim dener dediğiniz gibi rahat oynatır. 16 mbps de iyi de ara sıra görüntü bozuluyo sadeceVallaha GeForce Now TR hizmetini çok beğenmiyorum ben. Hızını 35 MBPS yaparsan 1 ay falan alıp dene ona göre karar ver derim.
İnterneti sadece siz kullanıyorsanız olur. Yani evde tek yaşıyorsanız iyi kötü idare eder.16 mbps 2.4 Ghz
O zaman almanı önermem çünkü keyif alamazsın hiçYok kardeşimle ben daha çok kullanıyoruz.