Geforce NOW'da Valorant bulunmamakta.Knk ben karisik oynucam ikisindende hikayelide dediğini yaparimda valorantta mesela ne yapcam ya hüüü
Benim sistemim iyi değil sadece monitör alcan 144hz rekabetçi oynucam aradada hikayeli60fps neyine yetmiyor ki amaç zaten iyi sistemi olanlar daha iyi fps alsın değil hiç oyunu acmayan sistemleri olanlar vs duzgunce oynaması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps oyunlarindada zaten 60hz 75hz monitorun varsa 999fpste alsan 60 75fps hissedersin
Knk valorant gelir zaten ilerideGeforce NOW'da Valorant bulunmamakta.
Ki zaten bunun gibi sistemler çoğunlukla bilgisayarı oyunları oynatamayan veya bilgisayarı olmayan kişiler için yapıldı (kısaca mantığı bu, tamamen bunun için demiyorum).
Knk valorant gelir zaten ilerideGeforce NOW'da Valorant bulunmamakta.
Ki zaten bunun gibi sistemler çoğunlukla bilgisayarı oyunları oynatamayan veya bilgisayarı olmayan kişiler için yapıldı (kısaca mantığı bu, tamamen bunun için demiyorum).
Eğer iyi monitor aliyim pc almiyim geforce now kullaniyim diyosan daha çok erken bence bunu düşünmek içinBenim sistemim iyi değil sadece monitör alcan 144hz rekabetçi oynucam aradada hikayeli
Knk valorant gelir zaten ileride
Knk valorant gelir zaten ileride
Knk zaten hızlı internete geçmem 7 ayı falan bulcak biliyorsun sözleşme var 5 yıl miydi heralde o bitcekte o zamana inş istediğim şetlere kavuşurumEğer iyi monitor aliyim pc almiyim geforce now kullaniyim diyosan daha çok erken bence bunu düşünmek için
5 yıl sözleşme mi hapse gir daha iyiKnk zaten hızlı internete geçmem 7 ayı falan bulcak biliyorsun sözleşme var 5 yıl miydi heralde o bitcekte o zamana inş istediğim şetlere kavuşurum