Neler Yeni

Geforce nowda premiumda 60fpsin üstüne çikiliyor mu?

Impe

80+ Silver
300fpsde alsak bize 60fps geldigini söylediler bu sadece ücretsizde mi yoksa preium içinde dahil mi?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Knk ben karisik oynucam ikisindende hikayelide dediğini yaparimda valorantta mesela ne yapcam ya hüüü
Geforce NOW'da Valorant bulunmamakta.
Ki zaten bunun gibi sistemler çoğunlukla bilgisayarı oyunları oynatamayan veya bilgisayarı olmayan kişiler için yapıldı (kısaca mantığı bu, tamamen bunun için demiyorum).

Impe

80+ Silver
60fps neyine yetmiyor ki amaç zaten iyi sistemi olanlar daha iyi fps alsın değil hiç oyunu acmayan sistemleri olanlar vs duzgunce oynaması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fps oyunlarindada zaten 60hz 75hz monitorun varsa 999fpste alsan 60 75fps hissedersin
Benim sistemim iyi değil sadece monitör alcan 144hz rekabetçi oynucam aradada hikayeli

Ki zaten bunun gibi sistemler çoğunlukla bilgisayarı oyunları oynatamayan veya bilgisayarı olmayan kişiler için yapıldı (kısaca mantığı bu, tamamen bunun için demiyorum).
Knk valorant gelir zaten ileride

uydu3

80+ Silver
Benim sistemim iyi değil sadece monitör alcan 144hz rekabetçi oynucam aradada hikayeli

Eğer iyi monitor aliyim pc almiyim geforce now kullaniyim diyosan daha çok erken bence bunu düşünmek için

Impe

80+ Silver
Eğer iyi monitor aliyim pc almiyim geforce now kullaniyim diyosan daha çok erken bence bunu düşünmek için
Knk zaten hızlı internete geçmem 7 ayı falan bulcak biliyorsun sözleşme var 5 yıl miydi heralde o bitcekte o zamana inş istediğim şetlere kavuşurum

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Knk zaten hızlı internete geçmem 7 ayı falan bulcak biliyorsun sözleşme var 5 yıl miydi heralde o bitcekte o zamana inş istediğim şetlere kavuşurum
5 yıl sözleşme mi hapse gir daha iyi

Top Bottom