RuHe 80+ Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 0 15 Aralık 2020 #1 Öncelikle GeForceNow'a kayıt olup indirdim ve böyle bir ekran çıktı. Çözümü varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim. Ekler resim_2020-12-15_175638.png 23.5 KB · Hit: 58
Öncelikle GeForceNow'a kayıt olup indirdim ve böyle bir ekran çıktı. Çözümü varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim.
A anonym0us 80+ Silver Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 4,070 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,637 15 Aralık 2020 #2 theFeWx yazmış: Öncelikle GeForceNow'a kayıt olup indirdim ve böyle bir ekran çıktı. Çözümü varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim. Devamı için tıklayın... sunucularda problem olabilir veya senin internetinde
theFeWx yazmış: Öncelikle GeForceNow'a kayıt olup indirdim ve böyle bir ekran çıktı. Çözümü varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim. Devamı için tıklayın... sunucularda problem olabilir veya senin internetinde
RuHe 80+ Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 0 15 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 anonym0us yazmış: sunucularda problem olabilir veya senin internetinde Devamı için tıklayın... 1 ay önce bilgisayara format atmadan öncede denemiştim olmamıştı yani sunucularda problem olabileceğini düşünmüyorum. internetimle ilgili ne sorun olabilir?
anonym0us yazmış: sunucularda problem olabilir veya senin internetinde Devamı için tıklayın... 1 ay önce bilgisayara format atmadan öncede denemiştim olmamıştı yani sunucularda problem olabileceğini düşünmüyorum. internetimle ilgili ne sorun olabilir?