Popüler oyunlarda oluyor sıra. Özellikle 20.00- 23 arası.Geforce now premium almayı düşünüyorum premiumda sıra bekletiyormu ona göre alacağım yardımcı olabilecek var mı?
almayın.Eyvallah arkadaşlar
Birkaç aydır bekletmiyor ama bok gibi sistem. Akşamları oyun oynamak imkansızGeforce now premium almayı düşünüyorum premiumda sıra bekletiyormu ona göre alacağım yardımcı olabilecek var mı?
Ya benimde alasım yok yakında ps5 alacağım TV de geforce now vardı PS 5 alana kadar kullansammı diye arada kaldım.almayın.
Kanka gfn kullanıyorum ben de. Ama adamların kendilerinden almadım. Trde ünlü bi site varda ordan bir satıcıdan aldım. Hesap olarak aldım ama ultimate (premium değil, premium çöp). Sıra beklemeden 4080 ile her oyunu oynayabiliyorum en yüksek kalitede. Bilgisayarın kötüyse kesinlikle tavsiye ederim. Gidip de nvidiadan alma kazık bildiğin.Ya benimde alasım yok yakında ps5 alacağım TV de geforce now vardı PS 5 alana kadar kullansammı diye arada kaldım.
Tamamdır eywKanka gfn kullanıyorum ben de. Ama adamların kendilerinden almadım. Trde ünlü bi site varda ordan bir satıcıdan aldım. Hesap olarak aldım ama ultimate (premium değil, premium çöp). Sıra beklemeden 4080 ile her oyunu oynayabiliyorum en yüksek kalitede. Bilgisayarın kötüyse kesinlikle tavsiye ederim. Gidip de nvidiadan alma kazık bildiğin.
Knk TR'de gfn alacağına git Avrupa free gfn kullan avrupa'nın Free gfn sürümü tr'deki premiumdan çok daha iyi ve bekleme aüreai kısa güney avrupa mıydı ne o sunucudan gir sıra nerdeyse yok geneldeTamamdır eyw