Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
6k indirim bir şey değil ki. Zaten olması gereken bu değil mi? Sonuçta kampanyalı hazır sistem. Çoğu parça minimum fiyatlı olanı hangisiyse o seçiliyor. 25k'nın üstündeyse zaten çok bir anlamı olmaz. Eğer fiyat konusunda ciddiyse o zaman 16GB'lık 4060TI koydu demektir. O zaman 3k daha ekleyeceğiz üstüne.
6k indirim bir şey değil ki den sonrasını okumadım :D Abi size ne kadar kolay geliyor böyle. 30 binlik sistemi 20 bine mi ayarlasın neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Allah Abdullah kardeşe sabır versin :)

adam 10 tane stok alsa tamam 20 alsa tamam da firmasın düşün 200 tane stok ayırıyorsun ve her birinden 7 8 bin tl düşük fiyata satıyorsun... ? 200x10.000 de mesela 10bin indirimli istiyorsan :D bu şekilde düşünün yoksa komik oluyor cidden.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Valla şöyle bir şey var. Al sat değilde kullanmak için alınacaksa Abdullah kardeşin yaptığı her sistem alınır zaten. Adam sizler için olabilecek en uygun fiyatı zaten ayarlıyor. Fiyatı bazen beğenmeyenler oluyor o da al-satçılar oluyor genelde.

Bana sorsan ama bu tarz sistemler bana hitap etmiyor. Ben sessiz, üst seviye bileşenlerle kullanmayı seviyorum bilgisayarı. Orta-üst seviye anakart, ssd, ram, ekran kartı vs. Ama bu tarz sistemlerde hep giriş seviye oluyor fiyat düşürülmesi için doğal olarak. (Şu an ekran kartı indirimi bekliyorum mesela gaming x trio, ama gidip msi ventus 2x 4070 de var gainward da var, zotac da var ucuz ama sesli çalışan sıcak çalışan almak istemiyorum ((elimde Gainward 3060 var evet performanslı ama sesi beni çok rahatsız ediyor)) )

Kullanmak isteyenler için pişman olmayacağı bir sistem çıkacağı kesin.
imzadaki sistem var elimde yeni çıkıcak sistemi alıp bunu satmayı düşünüyorum yada ekran kartı artırıcam ama fazla maliyet gidiyor o zamanda

Asus ROG Strix GeForce RTX 4060 Ti OC Edition 8GB GDDR6

bunu almayı düşünüyorum 8 gb sıkıntı çıkarır mı ?

burakatan

80+
6k indirim bir şey değil ki den sonrasını okumadım :D Abi size ne kadar kolay geliyor böyle. 30 binlik sistemi 20 bine mi ayarlasın neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Allah Abdullah kardeşe sabır versin :)

adam 10 tane stok alsa tamam 20 alsa tamam da firmasın düşün 200 tane stok ayırıyorsun ve her birinden 7 8 bin TL düşük fiyata satıyorsun... ? 200x10.000 de mesela 10bin indirimli istiyorsan :D bu şekilde düşünün yoksa komik oluyor cidden.
Hesaplanan 29-30k zaten şişirilmiş fiyatlar. Normalde bu fiyatlarda zaten piyasayı bilen biri gidip böyle bir sisteme bu parayı vermez. Sistem kaliteli ve marka parçalardan oluşacaksa o zaman haklısınız. 23.5k cidden gülünç bir rakam oluyor. Zaten biz hesaplamayı parçaların en dip fiyatlarından ve yayıncının anlaşması üzerine ekstra bir genel indirime göre hesaplıyoruz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
bizzat aynı parçalarla 29K-30K civarı yaptı abi fiyattan emin değilim demiştim birde senin sistemlerin fiyatlarında devasa indirim oluyo ondan biraz daha aşağıda tahmin yapmak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla yandı galiba ama fakede olabilir eskiden sağlam fakeler yemiştik
Sanırım 4060 ti 16GB değil, 8GB modeli baz aldın hesaplarken

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Hesaplanan 29-30k zaten şişirilmiş fiyatlar. Normalde bu fiyatlarda zaten piyasayı bilen biri gidip böyle bir sisteme bu parayı vermez. Sistem kaliteli ve marka parçalardan oluşacaksa o zaman haklısınız. 23.5k cidden gülünç bir rakam oluyor. Zaten biz hesaplamayı parçaların en dip fiyatlarından ve yayıncının anlaşması üzerine ekstra bir genel indirime göre hesaplıyoruz.
"Siz" yanlış hesaplıyorsunuz yani :D uzun uzun yazmana gerek yok.

Arkadaşım nasıl bir kafa yaşıyorsun sen?
Valla Allah sabır versin :) Aynını ben de dedim.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
imzadaki sistem var elimde yeni çıkıcak sistemi alıp bunu satmayı düşünüyorum yada ekran kartı artırıcam ama fazla maliyet gidiyor o zamanda

Asus ROG Strix GeForce RTX 4060 Ti OC Edition 8GB GDDR6

bunu almayı düşünüyorum 8 gb sıkıntı çıkarır mı ?
8gb bir süre daha idare eder ama 8gb kart için çok para vermeyi düşünmezdim. 3070 ile kas gücü olarak benzerler diye biliyorum. Yeni kart alacaksam ve bütçe ayıracaksam 4070 altını almazdım ya da çok uygun fiyatlı 4060ti 8/16gb bulursam onu alırdım. Ama 4060ti lere 13 14 bin ben vermem. üzerinde 4,5 daha koymayı bekleyip 4070 kovalarım.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
8gb bir süre daha idare eder ama 8gb kart için çok para vermeyi düşünmezdim. 3070 ile kas gücü olarak benzerler diye biliyorum. Yeni kart alacaksam ve bütçe ayıracaksam 4070 altını almazdım ya da çok uygun fiyatlı 4060ti 8/16gb bulursam onu alırdım. Ama 4060ti lere 13 14 bin ben vermem. üzerinde 4,5 daha koymayı bekleyip 4070 kovalarım.
15 bin tl max bu var psu yeterli olur mu ?

burakatan

80+
"Siz" yanlış hesaplıyorsunuz yani :D uzun uzun yazmana gerek yok.

Valla Allah sabır versin :) Aynını ben de dedim.
Ahaha. Bunlar sadece birer tahmin. Son zamanlarda yayıncılar tarafından f/p sistemler fazla çıkarıldığından beklenti yüksek. Bir de böyle DDR4 fiyatına deyince bence normal bir beklenti. Abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Beklentim 4070 ama kesinlikle 2 fanlı giriş seviye soğutması olan bir ekran kartı olur fiyat performans olması için. 7500f işlemci olması da kesin gibi bir ihtimal 13400f ama sanmıyorum. fiyat da 25.999 civarı olur tahminim. Bu arada gereksiz tartışma var yukarıda 1080p için şimdilik 8gb vram yetiyor evet ama mantıklı alım yapan biri 12gb altı kart almaz. Günü kurtarmak isteyen, sık kart değiştiren al sat yapan biri alabilir 8gb kartları.

Ben Gaming x Trio 4070 indirimi bekliyorum :) alıyım bir 3,4 sene arkama bakmayayım.
kanka yazdıkların çok doğru da 2 fanlı giriş seviyesi koyar fp olması için yazmışsın. Fp illa düşük fiyatlı olacak değil kullandığı ürüne göre en iyi fiyat aslında 3 fanlı koyar yine fp çıkartık sadece sana yazıyorum çok kişisel algılama da 20 sayfa yorum falan okudum arkadaşlar fp yi galiba sadece düşük fiyat diye biliyor sanırsam fp sistem çıkacak aha kesin çok düşük fiyatlı bir sistem çıkacak diyorlar otamatik ona kuruldum biraz abdklada 200.000 binlik bir fp pc de çıkartabilirler isteseler :D

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Ne 2 3 senesi şu an bile 8 GB ile Forza'yı maksimum ayarda oynayamıyorsun 1080p'de. Artık 8 GB kart uzun vade için alınmaz.
forzada 8gb wram yetmemesi için 4k oynayacan 4k oynuyosan 4k monitör lazım onlarında fiyatı belli

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
kanka yazdıkların çok doğru da 2 fanlı giriş seviyesi koyar fp olması için yazmışsın. Fp illa düşük fiyatlı olacak değil kullandığı ürüne göre en iyi fiyat aslında 3 fanlı koyar yine fp çıkartık sadece sana yazıyorum çok kişisel algılama da 20 sayfa yorum falan okudum arkadaşlar fp yi galiba sadece düşük fiyat diye biliyor sanırsam fp sistem çıkacak aha kesin çok düşük fiyatlı bir sistem çıkacak diyorlar otamatik ona kuruldum biraz abdklada 200.000 binlik bir fp pc de çıkartabilirler isteseler :D
Anlamıyorsun dostum anlamıyorsun :) Haklısın ama demek istediğim Gaming x Trio 25bin fiyat etiketi var gidip adam onu 23 düşürür 22 düşürür yine işini görmez. Daha çok insan alması için bu firma zotac msi ventus 2x gibi modeli koyar. Gidip top seviye sistem yapmazlar (model bazlı diyorum). Yapsa bile onlar 4070li sistem diye reklam yapıyorlar. 4070 mi 4070 o kadar. z690 anakart da koyar ama giriş seviyesini koyar yine fiyat performans olur gidip Tomahawk'ın üst modelini koymaz. Millet bunu anlamaz çünkü bu kadar detaya bakmaz. 4070 var mı var der. Anakart şu seri mi bu seri der o kadar

Sen hiç Ful Rog sistem diye fiyat performans sistem gördün mü? Full msi diye görürsün ama. Ful Asus diye de görürsün. Demek istediğim farklı. Bizde Asus ise kalite diyorlar. Msi ise kalite. Yok öyle bir şey :) Modelden modele fark var.

İçine Asus dual koyar ama gidip Asus Rog Strix 4070 koymazlar demek istediğim bu. Koyarsa da stoğu 100 200 yapamaz.

Unutma tekli olarak Rog modeli Gaming X modeli her zaman alıcı bulur adamın elinde kalsa bile sorun değil. Ventus 2x modeli, Zotac modeli ise iş görsün yeter mantığı ve daha çok ellerinde vardır. Herkes gidip top seviye modelleri almıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,843
Üyeler
164,920
Son üye
Sukruseker
Top Bottom