Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Anlamıyorsun dostum anlamıyorsun :) Haklısın ama demek istediğim Gaming x Trio 25bin fiyat etiketi var gidip adam onu 23 düşürür 22 düşürür yine işini görmez. Daha çok insan alması için bu firma zotac msi ventus 2x gibi modeli koyar. Gidip top seviye sistem yapmazlar (model bazlı diyorum). Yapsa bile onlar 4070li sistem diye reklam yapıyorlar. 4070 mi 4070 o kadar. z690 anakart da koyar ama giriş seviyesini koyar yine fiyat performans olur gidip Tomahawk'ın üst modelini koymaz. Millet bunu anlamaz çünkü bu kadar detaya bakmaz. 4070 var mı var der. Anakart şu seri mi bu seri der o kadar

Sen hiç Ful Rog sistem diye fiyat performans sistem gördün mü? Full msi diye görürsün ama. Ful Asus diye de görürsün. Demek istediğim farklı. Bizde Asus ise kalite diyorlar. Msi ise kalite. Yok öyle bir şey :) Modelden modele fark var.
niye detaya bakmasın aslkdnlaksda aha 4070 var diyip zıplamaz bence kimse zıplarsa da onun bileceği iş ne diyeyim dediğim şey fp sistem denilen şey kullanılan parçaların en iyi fiyatlı halleri burdaki arkadaşlar ama fp yi öyle bir algılamış ki 4070 çıksın 23 k ya DDR 5 olsun rx7800 xt olsun 24 k ya bu saçma geliyor bana fp dediğimiz şey bu değil

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
niye detaya bakmasın aslkdnlaksda aha 4070 var diyip zıplamaz bence kimse zıplarsa da onun bileceği iş ne diyeyim dediğim şey fp sistem denilen şey kullanılan parçaların en iyi fiyatlı halleri burdaki arkadaşlar ama fp yi öyle bir algılamış ki 4070 çıksın 23 k ya DDR 5 olsun rx7800 xt olsun 24 k ya bu saçma geliyor bana fp dediğimiz şey bu değil
Ben dediğini anlıyorum ama bizdeki F/p bakış açısı farklı işte. Senin dediğini yapsın f/p diye koysun millet bunun neresi f/p der pahalı der anlamaz. Firmalarda bunu bildiği için f/p algısı bizde yurt dışından farklı :) Yani senin benim düşündüğüm şu basit şeyleri millet düşünmüyor emin olabilirsin.

Yani doğru olana göre değil de. Algıya göre f/p sistem çıkıyor bizde.

evet 4070 var diyip zıplıyorlar :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şuan 26K'ya özel işlemci soğutmalı ve RTX 4070 bekleyen gitsin köyde domates yetiştirsin ticaret yapsın paranın kıymetini bilsin ki insanlarla dalga geçmesin.

Ysuflix

80+ Gold

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Ben dediğini anlıyorum ama bizdeki F/p bakış açısı farklı işte. Senin dediğini yapsın f/p diye koysun millet bunun neresi f/p der pahalı der anlamaz. Firmalarda bunu bildiği için f/p algısı bizde yurt dışından farklı :) Yani senin benim düşündüğüm şu basit şeyleri millet düşünmüyor emin olabilirsin.

Yani doğru olana göre değil de. Algıya göre f/p sistem çıkıyor bizde.
Evet evet haklısın o yüzden bu tarz yorumlar görünce sinirim bozuluyor klasndkladkla

AD4129

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali D
En makul olanı KDV oranında indirimler. Normal sistem fiyatından KDV oranında indirim yaparsan o sistem alınır bana göre.

nevi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Öztoprak
ne zaman gelecek acaba sistem

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Dodo97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğukan Özalpay
25 K ya beklemelimiyim sizce arkadaşlar..

blue52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
hangı sitede çıkacak sistem belli mi dostlar ?

Ysuflix

80+ Gold

omertok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Can tok
Kafaya koydum bu sistemi almam lazım kaçırmak istemiyorum banka kartı ile ödeme yapmaya uğraşıp red alırım diye korkuyorum daha önce baska bir alışverişte banka kartımla 15-20k alışveriş yaparken güvenlik nedeniyle kartınız kullanıma kapatıldı tarzı hatalar almıştım bu yüzden havale ile ödeme yapmak istiyorum hemde sipariş oluşturuldu kısmına hemen geçiyor ödemeyi sipariş hakkımı ele aldıktan sonra yaparım diye düşünüyorum mantıklı mı?

Havale onaylanana kadar stok bitti diyip kabul etmeme ihtimalleri var mı?

1000010632.jpg

WhoCares

80+ Gold
Kafaya koydum bu sistemi almam lazım kaçırmak istemiyorum banka kartı ile ödeme yapmaya uğraşıp red alırım diye korkuyorum daha önce baska bir alışverişte banka kartımla 15-20k alışveriş yaparken güvenlik nedeniyle kartınız kullanıma kapatıldı tarzı hatalar almıştım bu yüzden havale ile ödeme yapmak istiyorum hemde sipariş oluşturuldu kısmına hemen geçiyor ödemeyi sipariş hakkımı ele aldıktan sonra yaparım diye düşünüyorum mantıklı mı?

Havale onaylanana kadar stok bitti diyip kabul etmeme ihtimalleri var mı?

Alıntıyı görüntüle
sınırlı stoklu sistemlerde havale olmuyor diye biliyorum

Top Bottom