Demirr34_
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 315
- İsim
- Ömer
niye detaya bakmasın aslkdnlaksda aha 4070 var diyip zıplamaz bence kimse zıplarsa da onun bileceği iş ne diyeyim dediğim şey fp sistem denilen şey kullanılan parçaların en iyi fiyatlı halleri burdaki arkadaşlar ama fp yi öyle bir algılamış ki 4070 çıksın 23 k ya DDR 5 olsun rx7800 xt olsun 24 k ya bu saçma geliyor bana fp dediğimiz şey bu değilAnlamıyorsun dostum anlamıyorsun Haklısın ama demek istediğim Gaming x Trio 25bin fiyat etiketi var gidip adam onu 23 düşürür 22 düşürür yine işini görmez. Daha çok insan alması için bu firma zotac msi ventus 2x gibi modeli koyar. Gidip top seviye sistem yapmazlar (model bazlı diyorum). Yapsa bile onlar 4070li sistem diye reklam yapıyorlar. 4070 mi 4070 o kadar. z690 anakart da koyar ama giriş seviyesini koyar yine fiyat performans olur gidip Tomahawk'ın üst modelini koymaz. Millet bunu anlamaz çünkü bu kadar detaya bakmaz. 4070 var mı var der. Anakart şu seri mi bu seri der o kadar
Sen hiç Ful Rog sistem diye fiyat performans sistem gördün mü? Full msi diye görürsün ama. Ful Asus diye de görürsün. Demek istediğim farklı. Bizde Asus ise kalite diyorlar. Msi ise kalite. Yok öyle bir şey Modelden modele fark var.