Fiyat performans ise AMD gelmeli. 7500f islemci, 7800 xt ekran kartı ile gelirse almaya çalışırım. Fiyatta önemli tabi. Benim şahsi fikrim bu.Saat 7'de gelecek arkadaşlar Sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ysuflix 3 günden beri atom parçaladınız eqwqweqwe sonuç ne %kaç hangi ekran kartı ve işlemci gelecek diyorsun.
o dediğin sistem en az 30 binFiyat performans ise AMD gelmeli. 7500f islemci, 7800 xt ekran kartı ile gelirse almaya çalışırım. Fiyatta önemli tabi. Benim şahsi fikrim bu.
Tamam. Ne olmuş ki. 30 bin üstü olsun bu seferde.o dediğin sistem en az 33 bin
Ben olmasın demedim ki dediğin biraz uçuk kaçtı fiyatına göreTamam. Ne olmuş ki. 30 bin üstü olsun bu seferde.
7700 xt ile 7800 xt arasında 2 bin TL fark var. Neresi uçuk anlamadim.Ben olmasın demedim ki dediğin biraz uçuk kaçtı fiyatına göre
Bakalım göreceğiz belki çok farklı bir şey gelecek.7700 xt ile 7800 xt arasında 2 bin TL fark var. Neresi uçuk anlamadim.
hocam benim tahminim aynı r5 7500f rtx4060ti diyorumSaat 7'de gelecek arkadaşlar Sistem
@ysuflix 3 günden beri atom parçaladınız eqwqweqwe sonuç ne %kaç hangi ekran kartı ve işlemci gelecek diyorsun.
DDR 5 sistem olunca yükü ağır oluyor DDR 5 işlemci DDR 5 ram vs vs
fiyat 26.499 tlfiyat tahmini yapmak istemiyorum ama parça listesi dahil tahminim bu
Ryzen 5 7500F İşlemci
Gigabyte A620M-H Anakart
Apacer Nox 16GB DDR5 5600MHZ Ram
Colorful RTX4060Ti Ekran Kartı
AGI 1TB Nvme M2 SSD
ID-Cooling SE214XT RGB Hava Soğutma
Rampage Prolix ARGB Kasa
FSP 650W Hyper +80 Pro PSU