Niye o fiyattan aldın anlamadım 37k nedir AMD sistemeNapsam acaba iptal etsem mi kalsa mı
Niye o fiyattan aldın anlamadım 37k nedir AMD sistemeNapsam acaba iptal etsem mi kalsa mı
Neden gencergaming hep ben onu anlamıyorum bol kesemi gönülleri yoksa başka bir şey mi var (!) İnsanlar monster markayı nasıl güvenmiyorsa o siteyi'de güvenmiyor.Simdi kimsenin günahını almak istemiyorum. Saçmalık şurada. Ben link açılır açılmaz sepete ekliyorum. Sepetten direk siliyor. Sepete eklediğim anda 1 yazısını görüyorum ama sepet bos. Fiyat yükseldi tamam stok bitti. Bu sefer niye Sepetten direk silmiyor. Millet o bilgileri girip ödeme kısmına gelmeden benim bilgileri girmem lazım en azından. Yani bilgileri girsem de almasa tamam diyeceğim yetişemedim. benim en azindan bilgileri girecek kadar hizli olduğumu düşünüyorum. Umarım yoğunluktan sistemsel hatadan dolayı olmuştur. Alan kişilere hayırlı olsun.
B560m gaming x yaptım anakarti rami 32 yaptım ama. 30k falan yapıyordu zaten o haliyleBence iptal et 3 k fazladan vermişsin. İlerleyen günlerde illa ki sistem çıkar. Sende gene sistem var. Bende bilgisayar bile yok.
7500f + 4070 + 32 ram + 1tb ssd + hava soğutma bir sistemi 32-35k arası bir fiyata çıkaranın ellerinden öper herkes merak etme memnun edilebiliriz
bu iyiymiş hem bankkart 5 taksitte yapıyor peşin fiyatınaModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
var zaten öpebilirsin modart abinin ellerini
Nvidia fanboylarının umrunda olduğunu düşünüyorumSırf amd kart diye almayanlara söylemek istiyorum belki kendiniz çok sıkıntı çektiniz kartınızdan belki eski nesil bir kart kullanıyorsunuz ama buna canı gönülden inanın eğer kaliteli bileşenler kullanıyorsanız ve kafanıza göre Overlock ve undervolt gibi şeyler yapmıyorsanız driver sorunu yemeniz çok düşük yeni kartlarda şuan rtx 4060 ti rakibi rx 7700 xt bile daha ilk güncellemesi gelemsine rağmen rx 7700 xt %15 daha hızlı daha güçlü daha buna driver güncellemeleri gelecek kart yerine oturunca cuk oturacak
Gelelim teknoloji kısmına Amd 2024 1. çeğreğinde FSR 3 + FLUİD MOTİON FRAMES + HYPER-RX diye 3 tane özellik getirecek bunlar 3 teknolojiyi bir arada kullanbileceğiz ben buna çok inanıyorum bunlar geldiği zaman rtx 4060 ti belki rtx 4060 gücüne gelecek rx 7700 xt karşısında biraz araştırma biraz ileriye dönük düşündüğünüz zaman bu bilgileri kendiniz zaten aşılanacaksınıx.
Onlar aynı rakip kart ile aralarında 100 fps fark olsa giderler gene nvida alırlar .Nvidia fanboylarının umrunda olduğunu düşünüyorum
bu sistemin var olduğunu zaten biliyorum ama ekran kartı en kötü 4070 modeli ramler expo destekli değil soğutucu da ekleyince ssdyi de 1tb yapınca zaten 36k falan yapıyor o fiyata parça parça kendim de toplayabiliyorum öyle yapacağımModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
var zaten öpebilirsin modart abinin ellerini
ben aldım onay bekleniyor umarım sıkıntı çıkmazfanboylar ah ah...
Mesaj otomatik birleştirildi:
alabilenler kimler?