Satıyorum, ilana koydum.İyi yapmışsın kral öbür sistemi ni satarsın
Satıyorum, ilana koydum.İyi yapmışsın kral öbür sistemi ni satarsın
Valla hazır sistemler yüzünden sarı site 1 milyoncuya döndü alırken 1 saniye satarken sancılı bir durum artık.Satıyorum, ilana koydum.
Haklısınız.Valla hazır sistemler yüzünden sarı site 1 milyoncuya döndü alırken 1 saniye satarken sancılı bir durum artık.
çağ atlamışsın h.oTeklifin çok cazip ama heves ettim buna mx150 laptoptan geçip farkı göreyim
o sistemde baya iyiymiş aslındaSırf o yüzden aldım. Yoksa sistemim fena değil RX 6650XT R5 5500 vardı.
oww böyle bi geçiş yok hayırlı olsun s3 miniden iphone 15 pro max'e geçmek gibi olcakTeklifin çok cazip ama heves ettim buna mx150 laptoptan geçip farkı göreyim
32.5'a çift fanlı 7800XT olanı almak mantıklı mı arkadaşlar sizce, sonuç olarak hala 1TB M2 ve Hava Soğutma + F/P azda olsa devam ediyor
Beyler bu alınır mı ya?ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
var zaten öpebilirsin modart abinin ellerini
soğutma yok almayın bunu bide gamepower psu prolix gibi güzel özellikleri olan bi kasada değil ramlerde soğutucusuz 4800mhz çıplak ramler ssd de 512gb hala gençerdeki 7800xt liyi almak için birçok sebep varŞu opsiyon var hocam bir bak benceFenix Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4060 8 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Soğutma takılır hocam dert edilecek bir şey değilsoğutma yok almayın bunu bide gamepower psu prolix gibi güzel özellikleri olan bi kasada değil
Valla çok içimde kaldı sistem ya Ben B650 + 7800XT Nitro+ yapıp alacaktım 31.000TL'ye ama alamadım belki şimdi 32.500TL'ye 7800XT Pulse ile alırım sadece bi düşünüyorumMantıklı bence hocam yine fp yani