sıkıntı yapmaz a620'den dolayı ama 7700xt gibi serin çalışmayabilir de 70i falan geçiceğini sanmam baya büyük kalın bi soğutma yani7800XT Pulse çok ısınır mı 2 fandan ötürü, veya A620 anakart ileride sıkıntı yapar mı sizce? Yayın ve oyun için kullanacağım genelde birde 3D Modelleme yapıyorum
Valla gaza geliyom bak DD Umarım üzmez 4070'den güçlü kas gücüne güveniyorum birazda o yüzden almak istiyorumsıkıntı yapmaz a620'den dolayı ama 7700xt gibi serin çalışmayabilir de 70i falan geçiceğini sanmam baya büyük kalın bi soğutma yani
Aldım valla kardeşim ya Allah hayırlı şekilde kullanmayı nasip eyler umarımgel be gaza hadi be aslanım jkasdkljashdlka kas gücünden ziyade FSR3 geliyo bunu unutma al geç agam üzmezz
DoğruŞuan 26K'ya özel işlemci soğutmalı ve RTX 4070 bekleyen gitsin köyde domates yetiştirsin ticaret yapsın paranın kıymetini bilsin ki insanlarla dalga geçmesin.
Stoğu bitmiş o yüzden ona geçmiştir26bin fiyat üzerinden aldım ama ram modeli 5200 xpg hunter modeli gözüküyor sipariş detayında. 5600 expo destekli ram olması gerekmiyor muydu?