tamamdır abi eyvallahHiç bekleme knkam
F/P ucuz demek değildir. Misal F/P yolcu uçağı da satın alabilirsin.bence artık f/p gelmez Orta segment gelecek diye bekledim gene f/p geldi gına geldi artık
dostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demekbence artık f/p gelmez Orta segment gelecek diye bekledim gene f/p geldi gına geldi artık
banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayıBir şey dikkatinizi çekmedi mi soğutucu özellikle 7500F işlemci için gerekli %99,9 7500F geliyor Sıkı tutunun geliyor bu sefer
abi ortalama bi fiyat söylesen ona göre bekleyelimUcuz ucuz içim şişti knka valla bak
5600 de stok soğutucu yine birazda olsa işe yarıyor ama 7500f de soğutucu olmadan zordostm fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayı
F/P ucuz demek değildir. Misal F/P yolcu uçağı da satın alabilirsin.
ilk aklıma gelen 5600 dudostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek
banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayı
Abdullah hocam 4070li sistem bekliyoruzF/P ucuz demek değildir. Misal F/P yolcu uçağı da satın alabilirsin.
Ben artık am5 sistem gelmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek
kule tipi paran varsa sıvı soğutma5600 de stok soğutucu yine birazda olsa işe yarıyor ama 7500f de soğutucu olmadan zor