Neler Yeni

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Ysuflix

80+ Gold

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bir şey dikkatinizi çekmedi mi soğutucu özellikle 7500F işlemci için gerekli %99,9 7500F geliyor Sıkı tutunun geliyor bu sefer

Ysuflix

80+ Gold
bence artık f/p gelmez Orta segment gelecek diye bekledim gene f/p geldi gına geldi artık
dostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey dikkatinizi çekmedi mi soğutucu özellikle 7500F işlemci için gerekli %99,9 7500F geliyor Sıkı tutunun geliyor bu sefer
banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
dostm fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek

banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayı
5600 de stok soğutucu yine birazda olsa işe yarıyor ama 7500f de soğutucu olmadan zor

roat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
rohat
F/P ucuz demek değildir. Misal F/P yolcu uçağı da satın alabilirsin.
dostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek

ilk aklıma gelen 5600 du

alemdarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
mert
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Müslüm

Ben artık am5 sistem gelmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ysuflix

80+ Gold
5600 de stok soğutucu yine birazda olsa işe yarıyor ama 7500f de soğutucu olmadan zor
bilemeyiz 5600e de hediye niteliğinde verir belki eskiden de 1600af yanında wraith max vermişti itopyayla beraber Abdullah abi

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Oğuz
Ryzen 7500f
Rx 7700 xt bekliyorum.
İd cooling soğutucu var ise kesin 7500f. Çünkü stok soğutucu hiç yetmiyor.

Top Bottom