Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Bir şey dikkatinizi çekmedi mi soğutucu özellikle 7500F işlemci için gerekli %99,9 7500F geliyor Sıkı tutunun geliyor bu sefer

bence artık f/p gelmez Orta segment gelecek diye bekledim gene f/p geldi gına geldi artık
dostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey dikkatinizi çekmedi mi soğutucu özellikle 7500F işlemci için gerekli %99,9 7500F geliyor Sıkı tutunun geliyor bu sefer
banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayı

dostm fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek

banada öyle geliyor ama 5600 de çok ısınıyor aklımı çelmedi değil o sebepten dolayı
5600 de stok soğutucu yine birazda olsa işe yarıyor ama 7500f de soğutucu olmadan zor

F/P ucuz demek değildir. Misal F/P yolcu uçağı da satın alabilirsin.
dostum fp demek ucuz demek değil ki pahalı üründe fiyatına göre çok güzel özellik sunuyorsa ve klasmanındaki ürünlere göre uygunsa oda fp dir fiyat performans demek ucuzlukla ilgili bir durum yok ortada fiyatına göre iyi performans veriyor demek

ilk aklıma gelen 5600 du

Ben artık am5 sistem gelmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

5600 de stok soğutucu yine birazda olsa işe yarıyor ama 7500f de soğutucu olmadan zor
bilemeyiz 5600e de hediye niteliğinde verir belki eskiden de 1600af yanında wraith max vermişti itopyayla beraber Abdullah abi

Ryzen 7500f
Rx 7700 xt bekliyorum.
İd cooling soğutucu var ise kesin 7500f. Çünkü stok soğutucu hiç yetmiyor.

Geri