Aynı işlemci ve ekran kartına sahip DDr5 sistem 1 haftadır sinerjigen üzerinde 24999 TL ye satışta bekliyordu tükenmemişti. Bugün tükendi daha ucuz olur bu sistem gelirse 23 civarında olurfiyat 26.499 TL
Aynı işlemci ve ekran kartına sahip DDr5 sistem 1 haftadır sinerjigen üzerinde 24999 TL ye satışta bekliyordu tükenmemişti. Bugün tükendi daha ucuz olur bu sistem gelirse 23 civarında olurfiyat 26.499 TL
ben yukarıdan fiyat yazıyom yoksa Abdullah gelip azarlıyorAynı işlemci ve ekran kartına sahip DDr5 sistem 1 haftadır sinerjigen üzerinde 24999 TL ye satışta bekliyordu tükenmemişti. Bugün tükendi daha ucuz olur bu sistem gelirse 23 civarında olur
Bende yazdım da bi ufak yalanlandı gibi ama fakede olabilirben yukarıdan fiyat yazıyom yoksa Abdullah gelip azarlıyor
5600x falan olamaz kaç gündür ddr5 diyoruz 5600x i hangi ddr5 am4 anakarta takcanbu arada gencer gamingden gelecek ve amd 7500f yada 5600x falan olacak + 7000 serisi amd gpu kullanacaklar adım kadar eminim akşam yanıtlarsınız
Gpu Nvidia olcak bence.bu arada gencer gamingden gelecek ve amd 7500f yada 5600x falan olacak + 7000 serisi amd gpu kullanacaklar adım kadar eminim akşam yanıtlarsınız
İlk başta öyle düşünüyordum. Abdullah ın yorumları beklentimi arttırdı.Sanki ekran kartı rx 6700 xt olacak gibi
kanka salda ihtiyacı olan alsın bütün kasaları toplayan tip var sendeSaat 7'yi bekliyorum ben de kartım hazır. Çıktığı gibi bunuda alacağım. Dün VOK sistemi satın almıştım.
Kodlu olur kesin yine videoda ilk kim görürse artıkkanka salda ihtiyacı olan alsın bütün kasaları toplayan tip var sende
Hocam vallaha al satçı vs değilim, öyle düşünmeyin de.kanka salda ihtiyacı olan alsın bütün kasaları toplayan tip var sende