codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,459
Ya bide geliyolar ben fanboy değilim diyolar bu ayrı saçmahocam o arkadaş baya bir fanboy diğer konularına bakarsanız anlayabilirsiniz
Ya bide geliyolar ben fanboy değilim diyolar bu ayrı saçmahocam o arkadaş baya bir fanboy diğer konularına bakarsanız anlayabilirsiniz
Fiyat nedirKullanacak olanlar kaçırmasın bu fiyata ddr5 sistem çok iyi. Alıp 4-5 sene arkanıza yaslanın
Kanka fazla para vermek istemiyorsan 12400f ekleyip nvidia sistemi alabilirsinNvidia sistem mi yoksa bu sistemimi almalıyım kafam karıştı
hocam bende amd tarafında ön yargılıydım bu tarz fanboy arkadaşlar ve bir kaç sorun yaşayan arkadaşlar yüzünden ama bütçeme göre bi amd kart aldım rx7600 fıstık gibi kart valla rtx lede işim olmadığı için sorunsuz kullanıyorumYa bide geliyolar ben fanboy değilim diyolar bu ayrı saçma
Kanka sistem gayet mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsinalmayı planladığım soğutucuyu da içinde veriyor bildiğin 24k ya bunu alıcam ben memnunum ama yorumlar canımı sıktı. Ayrıca 7 yıllık mx150 kartlı laptopdan geçiyorum 
Ben ön yargılığı değildim rx6700xt bende var canavar kullanıyorumhocam bende amd tarafında ön yargılıydım bu tarz fanboy arkadaşlar ve bir kaç sorun yaşayan arkadaşlar yüzünden ama bütçeme göre bi amd kart aldım rx7600 fıstık gibi kart valla rtx lede işim olmadığı için sorunsuz kullanıyorum
benim ön yargıda kırıldı artık bende değilimKanka sistem gayet mükemmel gönül rahatlığıyla alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben ön yargılığı değildim rx6700xt bende canavar kullanıyorum
En güzeli hocam sisteminiz DDR 4 olsa bile miss gibi seneler boyu götürür sizi o sistem.Ben ön yargılığı değildim rx6700xt bende var canavar kullanıyorum
Hızlı ol amd olduğu için Nvidia isteyenler hayal krıklığı oldu onlar almassa şansın açılır.Bu sistemi alamazsam üzülürüm. Tam beklediğim gibi geldi. Fiyatı da uygun yapanın eline koluna sağlık.