Geleceğimi nasıl seçeceğim?

Reaksiyon skoru
65
bu yıl 11. sınıfa geçiyorum ve ders çalışmaya başlaım şu an herhangi bir üniversite veya meslek hedefi tam koymadım sadece yüksek bir puan almaya iyi bir sıralamaya girmeyi hedefledim ama sanırım mühendislik düşünüyorum fakat herhangi bir mühenislik alanına ilgim yok yani sadece bilgisayara ilgim var donanıma ilgim var bilgisayar parçlarını araştırmak, takmak sökmek gibi işleri severim onun dışında fazla farklı bir ilgi alanım yok yazılım konusundada içimde bir his yazılım ı sevmem diyor sizce şu aralar bunları gereğinden fazla üşünmelimiyim yoksa ana odağım yks mi olmalı yani hedefi tercih dönemineki araştırmalaramı bırakayım yardımcı olursanız sevinirim

Seçemezsin ya o ünite geçince olur artık nereyi kazanırsan üni işi olmasada genede daha yaş küçük fikirler değişir

bu yıl 11. sınıfa geçiyorum ve ders çalışmaya başlaım şu an herhangi bir üniversite veya meslek hedefi tam koymadım sadece yüksek bir puan almaya iyi bir sıralamaya girmeyi hedefledim ama sanırım mühendislik düşünüyorum fakat herhangi bir mühenislik alanına ilgim yok yani sadece bilgisayara ilgim var donanıma ilgim var bilgisayar parçlarını araştırmak, takmak sökmek gibi işleri severim onun dışında fazla farklı bir ilgi alanım yok yazılım konusundada içimde bir his yazılım ı sevmem diyor sizce şu aralar bunları gereğinden fazla üşünmelimiyim yoksa ana odağım yks mi olmalı yani hedefi tercih dönemineki araştırmalaramı bırakayım yardımcı olursanız sevinirim
Senle aynıyım

tamirci ve parçacı ol 👨‍🦲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okumak istemiyorsan neden bunlari dusunmeyeceksin. simdiden ölc tart. en az 2 sene okulunu okuyacaksın bunun. 2 senelik varsa tabi. ya iş bulamazsan ditdiriditdit unisisin diye yada yaşadığın yer küçükse.

tabi böyle düşünüp tak diye dükkan açmak da olmaz. yapacağın işi, ustalığı, çevreyi, piyasayı, osunu busunu iyice ölç tart. ben baba mesleği olmasına, sermayesiz, ve kalfa seviyesinde olmama rağmen meslek ve toplumun evrilmesi yüzünden işsiz kaldım hemen hemen. bilemeyiz tabi geleceği

Dostum en en en en kotu ihtimal meseme gec kolelik yapıyorsun ama is ogreniyorsun dukkan açabileceksen

Geri