CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
Merhaba, ben 9. sınıf öğrencisiyim ve okulu bırakmayı düşünüyorum çünkü gittiğim lise, 70 OBP ile alan, oldukça kötü bir okul. Çevredeki diğer okullar da benzer şekilde kötü, sadece bir ya da iki okul iyi ama maalesef OBP’m tutmuyor. Gittiğim okulda öğretmenler pek ilgili değil ve çevresi de sorunlu; sigara içenler, okul çıkışında kavga edenler gibi her türlü olumsuzluk var. Okulumuz, 'Anadolu Lisesi' olsa da, ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ve bir yol göstericiye ihtiyacım var. Şu an aklımda iki seçenek var: Açık öğretime geçmek ya da okulumu okumaya devam etmek. Çünkü 3 yılımın boşuna geçeceğinden korkuyorum. 8. sınıfta OBP’m 83’tü, 9. sınıfın 1. döneminde ise yıl sonu başarı puanım 80 oldu. LGS'yi kazanamadım çünkü 6. sınıfta babamı kaybettim, psikolojik destek aldım ama toparlanamadım ve en önemlisi çalışmadım. Ne yapmam gerektiği konusunda net bir fikrim yok. Meslek lisesine gitmek de aklımda ama hala karar veremedim. Mantıklı bir öneriniz varsa, paylaşabilirseniz sevinirim. Aşağıdaki resimde ise 2. dönemki notlarım var.