Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,159
İlk yazdığınız için hocam onu artık zorunluluk haline getirmeniz gerekiyor bir nevi bie disiplin mesela hee gün yatmadan önce diş fırçalamak gibi bir standarta dönüşmesi lazım inan banan 115 net tyt 75 net ayt falan yapan kişilerde istemiyor ders çalışmayı ama onlae artık hayatlarında bunu standartlaştırmış ve düzenli devam ettiren kişiler disiplinli bir şekilde calisicaksin yapicak başka bir çaren yok bu dönem böyle gecicek her gün azar azar bile yapsan daha 4 sene var rahat rahat halledersin her şeyi ama unutma düzenli ve her gün çalışıcaksın geri gelcek tüm gün zevkle yeri gelcek nerdeyse hiç calisamicaksin ama uzun bir süreç aralığında baktığında düzenli bir şekilde her gün çalışman lazım (tecrübeyle sabit)haklısınız hocam kendimde bitiyor her şey bide hocam eve gelince ders çalışma isteğide gelmiyor niyeyse sınava 1 gün kala çalışıyorum hep plansız iş görüyorum kısaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hep sordum kendime askerlik geldi içimden hep karaharp istiyorum
İkinci dediğiniz askerlik çok şanlı ulu bir meslek ama maddiyat ve aile kurma işi olarak sıkıntılı tabii yinede siz bilirsiniz sizin hayatınız sizin mesleğiniz eger gerçekten aklınızdaki buysa ve severek yıllarca usanmadan bıkmadan yapabilceksen neden olmasın