Neler Yeni

Gelen fiber nasıl bağlantılır

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım bizim binada fiber yok ama karşı binadaki ablamda var diye ordan buraya kablo vs çekmek diye ama baktım Türk net firması bizim ilçeye fiber projesi başlatmış ve 4 haftadır heryere kablo çekiyorlar soru şu apartmana şöyle bir şey koydular ve fiber dediler buna doğrumu?
Screenshot_2021-06-09-14-39-04-001_com.miui.gallery.jpg
Benim sorum asıl olarak şu şuan zaten sorgulayınca 16 mbps adsl gözüküyor hala çalışmayı yapan adamlar dedi bu ayın 15 17 si gibi aktif olacakmış ben aktif olduktan sonra ne yapacağım çünkü evin konumu sıkıntı biraz şöyle en soldaki mavi kapılı olan apartmanın giriş kapısı biz apartmandan ayrı kapıyız ama sağdaki 2 li mavi kapı bizim ev ama orası no 12 bizimkide no 12/b diye geçiyor yani birbirine bağlı IMG_20210609_143352.jpg
ben fiber aktif olunca arasam turkneti bunlar şimdi nasıl yapacak bizim kapı direk eve çıkıyor gece kondu tarzı hiç internet kutusu vs yok mecbur soldaki apartmanın giriş kapısından çekimleri gerek ama bazı arkadaşlar öyle bir şey olmaz size vermezler falan diyor bana saçma geliyor ordan bana çekmezler mi?

Birde turknetin ekibi vs yok diyorlar evde modem yok hiçbir şekilde internet bağlantısı yok kablo ile sıfırdan yapılması gerek nasıl olacak benim yapmam gereken bir şey varmı veya onlarmı gelip halledecek. Hiç bilgim yok bu kanunlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok ama çok mutlu olurum
(Biraz uzun oldu anlaşılması için çok üzgünüm)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım bizim binada fiber yok ama karşı binadaki ablamda var diye ordan buraya kablo vs çekmek diye ama baktım Türk net firması bizim ilçeye fiber projesi başlatmış ve 4 haftadır heryere kablo çekiyorlar soru şu apartmana şöyle bir şey koydular ve fiber dediler buna doğrumu?
Alıntıyı görüntüle
Benim sorum asıl olarak şu şuan zaten sorgulayınca 16 mbps adsl gözüküyor hala çalışmayı yapan adamlar dedi bu ayın 15 17 si gibi aktif olacakmış ben aktif olduktan sonra ne yapacağım çünkü evin konumu sıkıntı biraz şöyle en soldaki mavi kapılı olan apartmanın giriş kapısı biz apartmandan ayrı kapıyız ama sağdaki 2 li mavi kapı bizim ev ama orası no 12 bizimkide no 12/b diye geçiyor yani birbirine bağlı Alıntıyı görüntüle
ben fiber aktif olunca arasam turkneti bunlar şimdi nasıl yapacak bizim kapı direk eve çıkıyor gece kondu tarzı hiç internet kutusu vs yok mecbur soldaki apartmanın giriş kapısından çekimleri gerek ama bazı arkadaşlar öyle bir şey olmaz size vermezler falan diyor bana saçma geliyor ordan bana çekmezler mi?

Birde turknetin ekibi vs yok diyorlar evde modem yok hiçbir şekilde internet bağlantısı yok kablo ile sıfırdan yapılması gerek nasıl olacak benim yapmam gereken bir şey varmı veya onlarmı gelip halledecek. Hiç bilgim yok bu kanunlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok ama çok mutlu olurum
(Biraz uzun oldu anlaşılması için çok üzgünüm)
Koyulan şey 4 daireye internet sağlaması için koyulmuş. Bitişik iki binada toplam 4 daire varsa iki bina için ortak konmuş olabilir ama koyulan binada 4 daire varsa size o kutudan internet vermezler, size de kutu koymaları gerek.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koyulan şey 4 daireye internet sağlaması için koyulmuş. Bitişik iki binada toplam 4 daire varsa iki bina için ortak konmuş olabilir ama koyulan binada 4 daire varsa size o kutudan internet vermezler, size de kutu koymaları gerek.
toplam zaten binada 4 daire var ordan oraya çekerlermi acaba birde bunları kim yapacak?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
toplam zaten binada 4 daire var ordan oraya çekerlermi acaba birde bunları kim yapacak?
Tam kurulmamış o kutu daha. Kurulunca (alınabiliyorsa) internet aboneliği al fiber olarak. Kurulumu tamamen onlar yapacak kabloyu çekebiliyorlarsa çekerler çekemiyorlarsa zaten sana fiber internet aboneliği vermezler.

Top Bottom