Gelen kodu söylemek sıkıntı yaratır mı?

Marku

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
Facebook'da bir yorumda gördüm, Yemeksepeti, Getir, Hopi kayıtlı olmayan telefonlara tel başı 15 lira veriyormuş. Sadece kodu söyleyeceksin diyor. Ben neden istediğini biliyorum uyanıklık yapıyor.
Bir sorun olur mu versek?

Facebook'da bir yorumda gördüm, Yemeksepeti, Getir, Hopi kayıtlı olmayan telefonlara tel başı 15 lira veriyormuş. Sadece kodu söyleyeceksin diyor. Ben neden istediğini biliyorum uyanıklık yapıyor.
Telefon numaranı niye tanımadığın insanlara ve açık ortamda veriyorsun? Uzak dur.

Bu bir dolandırıcılık türü sana Yemeksepetin den, getir den vb. yerlerden kod geleceğini söylüyorlar ama kod başka yerden geliyor. Mesajı tıpatıp aynı yapıyorlar sen 15 TL kazanıyım derken dolandırıyorlar.

bu arada bu bilgi gerçekte olabilir yanlışta olabilir. 1-2 yıl önce internette okumuştum mantıklı geldiydi

kanka git kendin arkadaşlarından hopiye kayıt ol. O tür siteler sadece para kasmak için dolandırıcı değiller bende yaptım ama o bence kendi telefonunuzdan yapmaya ikna edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri