Bedava peynir fare kapanında olur.Facebook'da bir yorumda gördüm, Yemeksepeti, Getir, Hopi kayıtlı olmayan telefonlara tel başı 15 lira veriyormuş. Sadece kodu söyleyeceksin diyor. Ben neden istediğini biliyorum uyanıklık yapıyor.
Bir sorun olur mu versek?
Telefon numaranı niye tanımadığın insanlara ve açık ortamda veriyorsun? Uzak dur.Facebook'da bir yorumda gördüm, Yemeksepeti, Getir, Hopi kayıtlı olmayan telefonlara tel başı 15 lira veriyormuş. Sadece kodu söyleyeceksin diyor. Ben neden istediğini biliyorum uyanıklık yapıyor.
.... Sitelerine yazarsa görürsün. Sabahtan akşama kadar dayılar arar seni.Zaten 15 lira için vermem ama ne gibi şeyler yapılabilir onu merak ettim.
.... Sitelerine yazarsa görürsün. Sabahtan akşama kadar dayılar arar seni.
kanka git kendin arkadaşlarından hopiye kayıt ol. O tür siteler sadece para kasmak için dolandırıcı değiller bende yaptım ama o bence kendi telefonunuzdan yapmaya ikna edinFacebook'da bir yorumda gördüm, Yemeksepeti, Getir, Hopi kayıtlı olmayan telefonlara tel başı 15 lira veriyormuş. Sadece kodu söyleyeceksin diyor. Ben neden istediğini biliyorum uyanıklık yapıyor.