Neler Yeni

Geleneksel PSU önerileri konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
Aga adam 4090 top seviyede bir sistem topluyor bütçe sıkıntısı yok bu kasa çok düşük kalmış parası olan adama.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Yunus Şahin
valla görsellik çok önemli değil ucuz olsun ama soğutsun falan işte üst bölgesine 360 ya da 420 lik sıvı soğutucu takabileyim boyutunda

Al geç aga 420 destekleyen istiyorsan. Ön, alt, üst, yan 420mm destekliyor.

Bende de var. Üstte 420 önde 360 radyatör var. Canavar canavar.

fr_5.jpg

Satriani

80+ Silver
kanka peki kasa olarak ne alayım
Raijintek için voltaj düşmesi gibi sorunlardan bahsediyordu bi' arkadaş.
Amazon'da da yabancı bir yoruma denk geldim 1200W için, aşırı yükte sistemde çökme oluyormuş, değiştirmiş. Tabi belki bir kaç sorunlu ürünün denk gelmesinden kaynaklı da olabilir. Ben de 1000W civarı PSU bakıyorum karar veremedim açıkcası, FSP VITA 1000W olabilir gibi.

Kasa olarak ben bunu aldım, yarın gelecek;

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Father
Parası olmayana göre evet.Ama bi lianli kasalardaki estetiğe bak bir de buna bak bir pc ye 150 bin TL bütçe ayıran adam 2 bin liralık kasa almaz.4060 sistem toplayan alır
kanka aslında oyun cart curt için almıyorum ya da görsellik için de almıyorum misal kasaya vereceğim para ile gider daha fazla ram alırım ya da işlemciyi daha yükseltirim kasa kartondan da olsa olur :D

Satriani

80+ Silver
kanka aslında oyun cart curt için almıyorum ya da görsellik için de almıyorum misal kasaya vereceğim para ile gider daha fazla ram alırım ya da işlemciyi daha yükseltirim kasa kartondan da olsa olur :D
Bence benim attığım kasa f/p olarak tam da aradığın.
Aşırı ucuz malzeme ve dandik fanlarla sonradan baş ağrıtmak yerine biraz daha iyi ama çok da ekstrem masraf yapmadan alınabilir.
Ben bu yüzden tercih ettim, ışıklandırma, şekil ya da görsellik beklentim yok, aksine pavyon gibi kasa sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,250
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom