Neler Yeni

Gelin sizle gemi kaptanlığının artılarını ve eksilerini konuşalım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
düzgün bir denizcilik üniversitesi için -100k sıralamaya girmen gerekli eğer denizcilik myo diyorsanda onlardada 3000kw gemi makine zabitleri için 3000 grosston güverte sınırı var benim denizcilik hedefim yok fakat aile zoruyla denizcilik lisesine gidiyorum eğer ilk 100 giremezseniz kaptan OLAMAZSINIZ ve bir bize seminer vermeye itü denizcilik mezunları geldi bir gün biri itüyü birinci olarak bitirmiş 2.ay gemiden inmiş bu iş için iyi düşünmek lazım askerlik gibidir herkes yapamaz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu konuyu okurken 15 temmuz sehitler koprusunden geciyordum ve yük gemisi gordum

Ben cpk isterdim kaptan olmak fakat kazanamam bence o bolumu
Öyle bir şey yok saçmalama. Seve seve kazanacaksın eğer istiyorsan. Ki çok da zor değil. ortalama 280-350 puan bile yetiyor.
bende uzun yol gemi kaptanlığını düşünüyorum. ama deniz subaylığı daha çok ağır basıyor.
Maaşı iyiyse güzel tercih hocam. Gerçi yaptığınız işte mutlu olmanız da önemli.
Denizcilik ve denize dair konulara hobi olarak meraklı biri olarak aşağıdaki youtube kanalını tavsiye edebilirim. Kafanızdaki olumlu ya da olumsuz bir çok konuya yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca kaptanın sohbeti de epey keyiflidir
Hocam teşekkürler öncelikle. Şöyle bir sorum var. Aslında denizciliği hayatım boyunca 1 kere bile düşünmedim. Daha yeni gemiciliği duyduğumda parası ve sunduğu özelliklerden dolayı düşünmeye başladım. Sizce bu mantıkla ilerlemek ne kadar doğru ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzgün bir denizcilik üniversitesi için -100k sıralamaya girmen gerekli eğer denizcilik myo diyorsanda onlardada 3000kw gemi makine zabitleri için 3000 grosston güverte sınırı var benim denizcilik hedefim yok fakat aile zoruyla denizcilik lisesine gidiyorum eğer ilk 100 giremezseniz kaptan OLAMAZSINIZ ve bir bize seminer vermeye itü denizcilik mezunları geldi bir gün biri itüyü birinci olarak bitirmiş 2.ay gemiden inmiş bu iş için iyi düşünmek lazım askerlik gibidir herkes yapamaz
Hocam açıkçası şu an psikolojik olarak sorunları olan biriyim. Şayet gemici olursam o zaman bu sorunlar geçmiş olur mu ya da bu sorunları tetikler mi bilemiyorum. Bu yüzden kararsızım biraz.
Karışık anksiyete var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,864
Üyeler
166,286
Son üye
MERTSAK
Top Bottom