Neler Yeni

Gelirim Olmadan Kredi Kartı Aldım?

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
bir şey geldi aklıma benim son zamanlarda birkaç aydır hesabıma para girişi oluyor baya arkadasımında kartı yok ödeme yaparken bana atıyor hesap ödüyoruz bana atıyor parayı hep ondan dolayıda olabilir mi acaba
Yüksek ihtimal tabii ki olabilir. Ancak banka politikasında ödeyeceğini ön görüp gelir dahi olmadan insiyatif kullanarak bankalar limit tanımlar. Ama bu miktarlar cüzzidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuçta sicilinde para giriş çıkışı dışında aylık ödemeler ile fatura kapatıyorsun. Tab tabii mümkün.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Yüksek ihtimal tabii ki olabilir. Ancak banka politikasında ödeyeceğini ön görüp gelir dahi olmadan insiyatif kullanarak bankalar limit tanımlar. Ama bu miktarlar cüzzidir.
anladım o zaman dediğiniz gibi kalsın kart belki ilerde bi anda paraya ihtiyacım olur yada güzel indirimli bir şey yakalar taksite bölerim dediğinz gibi

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
anladım o zaman dediğiniz gibi kalsın kart belki ilerde bi anda paraya ihtiyacım olur yada güzel indirimli bir şey yakalar taksite bölerim dediğinz gibi
Haddime değil ancak söylemek isterim. Nakit ihtiyacında Nakit Avans sistemini kullanmayın. Azımsanmayacak kadar faiz karşılığı oluyor.
Ya da, banka kampanyası olarak peşin fiyatına taksitli veya taksit olmadan nakit avans var ise kullanın. Onun dışında dikkatli olmakta fayda var.

Yanlış anlamayın, ihtiyaç halinde kullanırım dediğiniz için öneride bulunmak istedim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Haddime değil ancak söylemek isterim. Nakit ihtiyacında Nakit Avans sistemini kullanmayın. Azımsanmayacak kadar faiz karşılığı oluyor.
Ya da, banka kampanyası olarak peşin fiyatına taksitli veya taksit olmadan nakit avans var ise kullanın. Onun dışında dikkatli olmakta fayda var.

Yanlış anlamayın, ihtiyaç halinde kullanırım dediğiniz için öneride bulunmak istedim.
mesela bi an paraya ihtiyacım olur o an olmaz ama sonraki gün para geçicektir elime o tarz durumlarda diyorum 1 ay geçmeden anında direk kapama şartıyla

Shaco

80+ Bronze
Ziraat Bankası : Hmmm +1 köle neden olmasın :kedi:

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
mesela bi an paraya ihtiyacım olur o an olmaz ama sonraki gün para geçicektir elime o tarz durumlarda diyorum 1 ay geçmeden anında direk kapama şartıyla
Tabii, farklı kullanım senaryolar dahilinde sizin elinizde.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Ziraat Türkiyenin en büyük ve en dandik bankası. Ziraat kartı ile taksitli alım zor iş. Herkes kabul etmez. Ve telefon dolandırıcıların hedefindeki kişilerin Ziraat'te hesapları olanlar. Bilgileri oradaki personelden ediniyorlar. Orası gizli fetöcülerin son ocağı. Bazı akrabalarım dolandırılmaya çalışıldı. Ancak benim hakkımda hiç bir bilgiye ulaşamamışlar. Çünkü Ziraat ile işim olmuyor. Bir tek akrabalık derecemi tespit edebilmişler. Orası sakıncalı bir banka. Bilginiz olsun.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ziraat Türkiyenin en büyük ve en dandik bankası. Ziraat kartı ile taksitli alım zor iş. Herkes kabul etmez. Ve telefon dolandırıcıların hedefindeki kişilerin Ziraat'te hesapları olanlar. Bilgileri oradaki personelden ediniyorlar. Orası gizli fetöcülerin son ocağı. Bazı akrabalarım dolandırılmaya çalışıldı. Ancak benim hakkımda hiç bir bilgiye ulaşamamışlar. Çünkü Ziraat ile işim olmuyor. Bir tek akrabalık derecemi tespit edebilmişler. Orası sakıncalı bir banka. Bilginiz olsun.
hocam kredi kartı ile bağlantısı ne bu olayın her bankada yaşanan olaylar bunlar 3 yıldır ziraat kullanıyorum bir sorun göremedim kredi konusunda bilmiyorum ama

Mert

80+ Silver
Öğrenciye max limit 2K.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
hocam kredi kartı ile bağlantısı ne bu olayın her bankada yaşanan olaylar bunlar 3 yıldır ziraat kullanıyorum bir sorun göremedim kredi konusunda bilmiyorum ama
Para trafiğin denetleniyor. Diğer bankalardan kişisel veriler dışarı sızmıyor.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Navd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Aygün GÜL
Öğrenci olduğun için vermiştir. Çoğu banka gelir olmadığında kredi kartı vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom