Evet genelde gelir olsa bile reddediliyor. Büyük ihtimalle öğrenci diye düşük limitli bir karta onay çıktı, tabi bir de banka devlet bankası onun da etkisi vardır.Benim gelirim var ve bir kaç kez red edildim.
sanmıyorum öğrenci olduğu için verildiğini yukarlarda dediğim gibi benim hesabıma son zamanlarda çok para girişi oldu ara sırada oluyor sistem onu baz alarak bana kart vermiş olabilir 1k önceden denediğimde onay vermemişti aylar geçti trolüne deneyim dedim onay verdiEvet genelde gelir olsa bile reddediliyor. Büyük ihtimalle öğrenci diye düşük limitli bir karta onay çıktı, tabi bir de banka devlet bankası onun da etkisi vardır.
7900 tllik kart verdi gelir olmadan biraz hikaye gibi geldi bence benim gibi hesabına para girişi çok olduDostum gelir olmasa da alabiliyorsun. Kardeşim öğrenci ve çalışmamasına rağmen 7900 liralık kart verdi garanti bankası.
Dostum neyin hikayesinden bahsediyorsun ? Sana burada bunu kanıtlamak zorunda değilim. Garanti bankasının tanıtımını vs de yapmıyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış.7900 tllik kart verdi gelir olmadan biraz hikaye gibi geldi bence benim gibi hesabına para girişi çok oldu
dediğin şey imkansız ödeme imkanı olmadığı halde 8k kredi kartı vermezlerDostum neyin hikayesinden bahsediyorsun ? Sana burada bunu kanıtlamak zorunda değilim. Garanti bankasının tanıtımını vs de yapmıyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış.