Neler Yeni

Gelirim Olmadan Kredi Kartı Aldım?

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
bende vakıfbanktan aldım 4.400 limit verdi gelirim yok çalışmıyorum ilginç aslında

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Benim gelirim var ve bir kaç kez red edildim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Evet genelde gelir olsa bile reddediliyor. Büyük ihtimalle öğrenci diye düşük limitli bir karta onay çıktı, tabi bir de banka devlet bankası onun da etkisi vardır.
sanmıyorum öğrenci olduğu için verildiğini yukarlarda dediğim gibi benim hesabıma son zamanlarda çok para girişi oldu ara sırada oluyor sistem onu baz alarak bana kart vermiş olabilir 1k önceden denediğimde onay vermemişti aylar geçti trolüne deneyim dedim onay verdi

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Dostum gelir olmasa da alabiliyorsun. Kardeşim öğrenci ve çalışmamasına rağmen 7900 liralık kart verdi garanti bankası.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum gelir olmasa da alabiliyorsun. Kardeşim öğrenci ve çalışmamasına rağmen 7900 liralık kart verdi garanti bankası.
7900 tllik kart verdi gelir olmadan biraz hikaye gibi geldi bence benim gibi hesabına para girişi çok oldu

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
7900 tllik kart verdi gelir olmadan biraz hikaye gibi geldi bence benim gibi hesabına para girişi çok oldu
Dostum neyin hikayesinden bahsediyorsun ? Sana burada bunu kanıtlamak zorunda değilim. Garanti bankasının tanıtımını vs de yapmıyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum neyin hikayesinden bahsediyorsun ? Sana burada bunu kanıtlamak zorunda değilim. Garanti bankasının tanıtımını vs de yapmıyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış.
dediğin şey imkansız ödeme imkanı olmadığı halde 8k kredi kartı vermezler

Top Bottom