Geliştirdiğim 4. oyunum için desteklerinizi bekliyorum.

TheBeater13

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
38
Project Safety Hotline, arayan insanların derdini 20 entry arasından bulup onlara doğru cevabı verdiğin 2000lerin eski bilgisayarını kullandığın bulmaca kategorisinde ki bir oyundur. daha oyunu yeni siteye yükledim çok erken geliştirme aşamasında wttg2 tarzı yapmayı planlıyorum. ana odak oyunun şu anki hali yani pcden işimizi yaparken,

ikincil hedefimiz ise evimizde hayatta kalmak. oyun içindeki entrylerin bir çoğu kendi evimizde de olabilecek yani. biraz korku öğeleri ekleyeceğim.

PSH kapak2.webp
tek başıma yapıyorum ve herhangi bir sermayem olmadığından dolayı sağda solda tanıtım yapmaya çalışıyorum eğer oyun ilginizi çekerse sizden ricam bi deneyip sonra oyun sayfasına yorum bırakabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Adsız.webp

Son düzenleme:
Project Safety Hotline, arayan insanların derdini 20 entry arasından bulup onlara doğru cevabı verdiğin 2000lerin eski bilgisayarını kullandığın bulmaca kategorisinde ki bir oyundur. daha oyunu 30dk önce siteye yükledim çok erken geliştirme aşamasında wttg2 tarzı yapmayı planlıyorum. ana odak oyunun şu anki hali yani pcden işimizi yaparken,

ikincil hedefimiz ise evimizde hayatta kalmak. oyun içindeki entrylerin bir çoğu kendi evimizde de olabilecek yani. biraz korku öğeleri ekleyeceğim.

tek başıma yapıyorum ve herhangi bir sermayem olmadığından dolayı sağda solda tanıtım yapmaya çalışıyorum eğer oyun ilginizi çekerse sizden ricam bi deneyip sonra oyun sayfasına yorum bırakabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

guzel dostum bu sekilde yasak steam'e falan atman gerek oyununu sunmak istiyorsan sonucta site kendi siten dosyayı sen kendin upload ediyorsun ve başkası kontrol etimyor içinde virus falan varsa ne olacak?

guzel dostum bu sekilde yasak steam'e falan atman gerek oyununu sunmak istiyorsan sonucta site kendi siten dosyayı sen kendin upload ediyorsun ve başkası kontrol etimyor içinde virus falan varsa ne olacak?
kusura bakma virüs total yapmak aklıma gelmedi haklısın. ayrıca site benim sitem değil itch.io :giggle:

virüs total: https://www.virustotal.com/gui/file...dd735777d522389a9a5fc0580c80b1c657f/detection
oyun sayfası: https://www.virustotal.com/gui/url/...6854ab96bd5d58ee8d42560741f7436ddf8?nocache=1

hocam sizce asıl önemli konu oyun fikrinin saglam olmasimi yoksa oyun yapma becerilerinin saglam olmasimi ? ara sira aklima muthis oyun fikirleri geliyor ancak anlamam bu islerden diyip not almiyorum ama anlik olarak cogu zaman senaryo karakter hikaye oynanis vs vs kafamda kuruyorum :D
siz ne zamandir bu isle ugrasiyosunuz ve sizce şuanki konumunuz nasil ? gelecekte kendinizi bu işin içinde bir yerlerde goruyormusunhz?

hocam sizce asıl önemli konu oyun fikrinin saglam olmasimi yoksa oyun yapma becerilerinin saglam olmasimi ? ara sira aklima muthis oyun fikirleri geliyor ancak anlamam bu islerden diyip not almiyorum ama anlik olarak cogu zaman senaryo karakter hikaye oynanis vs vs kafamda kuruyorum :D
siz ne zamandir bu isle ugrasiyosunuz ve sizce şuanki konumunuz nasil ? gelecekte kendinizi bu işin içinde bir yerlerde goruyormusunhz?
hocam valla fikrin sağlam olsa da oyun yapma becerin yoksa bir işe yaramıyor, oyun yapma becerin varsa ama fikirlerin sağlam değilse yine pek bir şey yapamıyorsun. şahsen beniö oyun yapma becerilerim iyi ama fikirlerim pek sağlam değil yaşım 23, 14 yaşımda başladım oyun geliştirme serüvenime o zamanlar sağlam fikirlerim vardı ama oyun yapma becerim yoktu. şimdi 9 yıl içerisinde oyun yapma becerim kullandığım oyun motorunda %100 oldu ama yaratıcılığım öldü :p zaten bi reklam bütçesi falan da yok. tr şartları da malum haftanın 6 günü, günde 9 saat fabrikada çalışıyorum hem zamanım yok hem param yok maaş zamanı para uçup gidiyor zaten e reklam da veremiyorsun şimdi fikrin ortalama olsa bile güzel bir reklam bütçesiyle yine tanıtırsın dünyaya oyununu. bizde o da yok sağda solda çırpınıyoruz işte ahahah. sana önerim merakın varsa bi oyun motoru seç kendine ve öğren hani çok sağlam fikrin yoksa kısa vadede hatta uzun bir süre para kazanacağım diye bekleme ama oyun yapması çok zevkli la. hani kimse oynamasa bile yavaş yavaş kodlaması, kafandaki o fikirleri oyuna dökmen falan zevkli baya.

gelecekte kendimi nerede görüyorum sorusuna cevap vermek istemiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri