Basrii
80+ Bronze
elinde patlar söylemesi yanlış anlamayın ama bmw diye böyle saçma bir araba asla alınmaz adamı bin pişman ederHocam bu arabayı alacak olan kişi yolladı
elinde patlar söylemesi yanlış anlamayın ama bmw diye böyle saçma bir araba asla alınmaz adamı bin pişman ederHocam bu arabayı alacak olan kişi yolladı
elinde patlar söylemesi
elinde patlar söylemesi yanlış anlamayın ama bmw diye böyle saçma bir araba asla alınmaz adamı bin pişman eder
ha bak bu olabilir güzel bir araç hasarsız temiz duruyorbuna ne dersinOpel Insignia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Insignia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
ha bak bu olabilir güzel bir araç hasarsız temiz duruyor
Hocam ALLAH var ben passat ı insignia dan daha çok beğeniyorum
Ama passat 1 kişi için aşırı büyük araba
Yoksa passat da güzel araba v
şöyle diyim km fiyatına göre fazla + boya var + tramer kaydı varBunu da kendisi attıAudi A3 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi A3 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bu nasıl
KM FAZLA gibi
ben olsam kapıya öyle bir aracı asla sokmamBakin buda varMazda / RX / RX-8 / Rx8swap gtx 2876 turbo sahibinden.comda - 892564539
Mazda / RX / RX-8 / Rx8swap gtx 2876 turbo sahibinden.comda - 892564539www.sahibinden.com
Hocam kendisine yolluyorumBakin buda varMazda / RX / RX-8 / Rx8swap gtx 2876 turbo sahibinden.comda - 892564539
Mazda / RX / RX-8 / Rx8swap gtx 2876 turbo sahibinden.comda - 892564539www.sahibinden.com
Ne önerirsin pekişöyle diyim km fiyatına göre fazla + boya var + tramer kaydı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben olsam kapıya öyle bir aracı asla sokmam
Ciddi olamazsın?şöyle diyim km fiyatına göre fazla + boya var + tramer kaydı var
Neden hocamşöyle diyim km fiyatına göre fazla + boya var + tramer kaydı var
bir önceki insignia iyiydi bana kalsa ford focus bakılabilir megane bakılabilir güzel sıfır bile bulabilirsin 2020 modelHocam kendisine yolluyorum
Ne önerirsin peki
2007 model bir araç ne olduğu belli değil güven bile vermiyor insana babası asla almaz zatenNeden hocam
Hocam arkadaşımız megane focus öneriyor sen ne dersinCiddi olamazsın?
ben senin yerinde olsam o insignia olanı değerlendiririm güzel piyasa yapılabilirHocam arkadaşımız megane focus öneriyor sen ne dersin