Neler Yeni

Genç Arabası Önerisi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,830
İsim
Mert Metshi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,830
İsim
Mert Metshi
O dediğim arabayı bilmeden konuşma dostum
Içinde çok güçlü bir motor ve turbo var ;)
sırf motoru iyi diye araba mı alınır ben o araba ile sokağa çıkmaya utanırım 300k o araba mı alınır

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
E30 e36 :40 50 desen
M50b30 ,m60b40, nissan rb30det
Swap işinin basit olmadığını masraflarını da hatırlatmak lazım. Eğer bir insan işten pek anlamıyorsa sadece eğlenmek istiyorsa düz yolda gidecekse vesaire alsın vag grubu kayacaksa da kafadan kaysın.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Swap işinin basit olmadığını masraflarını da hatırlatmak lazım. Eğer bir insan işten pek anlamıyorsa sadece eğlenmek istiyorsa düz yolda gidecekse vesaire alsın vag grubu kayacaksa da kafadan kaysın.
Swap işini yapan ustalar var masrafları ucuz 3 ayda veya 6 ayda bakım yaptiriridim lütfen araştırmadan yazmayın

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Swap işini yapan ustalar var masrafları ucuz 3 ayda veya 6 ayda bakım yaptiriridim lütfen araştırmadan yazmayın
Ucuza hallettiğin swapla motor yerinden filan fırlarsa ne yaparsın onu düşün. Ruhsata işletmesi yola yasal olarak çıkartması kolay değil. Arabanın yürüyeni bu motor için tasarlanmamış ayrıca. Denge bozulacak muhtemelen ağırlık öne binecek ki arkadan itişli bir arabada hiç mantıklı değil. Yine de iş kullanıcının arabadan ne istediğine bakıyor. Bence eğer illa performanslı olacaksa e36 m3(tam fiyatlarını bilmiyorum ama 300000 altındadır sanıyorum) düşünebilir. Hem daha sağlıklı hem daha az masraflı hem de orijinal olacaktır. Eğer fiyat bütçeyi aşıyorsa ve sadece düz yolda gidecekse e36 nın başka bir versiyonunu alıp içine BMW motoru swaplayabilir. BMW motorları lego gibidir çoğunlukla birbirine uyar.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ucuza hallettiğin swapla motor yerinden filan fırlarsa ne yaparsın onu düşün. Ruhsata işletmesi yola yasal olarak çıkartması kolay değil. Arabanın yürüyeni bu motor için tasarlanmamış ayrıca. Denge bozulacak muhtemelen ağırlık öne binecek ki arkadan itişli bir arabada hiç mantıklı değil. Yine de iş kullanıcının arabadan ne istediğine bakıyor. Bence eğer illa performanslı olacaksa e36 m3(tam fiyatlarını bilmiyorum ama 300000 altındadır sanıyorum) düşünebilir. Hem daha sağlıklı hem daha az masraflı hem de orijinal olacaktır. Eğer fiyat bütçeyi aşıyorsa ve sadece düz yolda gidecekse e36 nın başka bir versiyonunu alıp içine BMW motoru swaplayabilir. BMW motorları lego gibidir çoğunlukla birbirine uyar.
1 ruhsata işleme olayı motoru aldığınız zaman faturalı almanız gerekmekte
2-iscilik konusunda istanbul ve ankarada 3 4 yer var iscilik pahalı yaklaşık (20 ,30k arasi),bakim ile yaptırmayı karışırmışsınız neyse....

3-arabanin dengesi çok kolay şekilde sağlanıyor
4-swap yapılırken (kaliteli bir motor ve işçilik var ise) sıkıntı olmaz bizzat kendim gördüm
5-kulaktan dolma bilgiler özellikle swapta çok can yakar ;)

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
1 ruhsata işleme olayı motoru aldığınız zaman faturalı almanız gerekmekte
2-iscilik konusunda istanbul ve ankarada 3 4 yer var iscilik pahalı yaklaşık (20 ,30k arasi),bakim ile yaptırmayı karışırmışsınız neyse....

3-arabanin dengesi çok kolay şekilde sağlanıyor
4-swap yapılırken (kaliteli bir motor ve işçilik var ise) sıkıntı olmaz bizzat kendim gördüm
5-kulaktan dolma bilgiler özellikle swapta çok can yakar ;)
Ne kullanıyorsun araba ve motor olarak? Yine söylüyorum her seferinde görmezden gelmişsin, kişinin arabayı kontrol etme becerisi arabadan ne beklediği bunlar çok önemli. Arabadan çok anlamayan insana tutup 2jz swaplı e36 verirsen 500hp en iyi ihtimalle düz yolda spin atıp bir yerlere vuracaktır. Konu sahibinin arkadaşına scirocco önermişler bu bile söylediğimin desteğidir bence. Ve yine söylediğimi destekliyorum bu kadar uğraşın altına ancak sen ben gibi araba manyakları girer anlamayan adama işkencedir. Tutup da günlük kullanacak eğlencesine arada bir gazlayacak birinin araba üzerinde yeniden mühendislik yapmasının anlamı yok. Arkadan itiş bir araba almasının da anlamı yok. Ha kabiliyeti vardır sportif kullanım(düz yolda gaza basmak sportif kullanım değildir) hoşuna gidiyordur o zaman dediğim gibi gitsin ar-ge si yüzlerce mühendis tarafından yapılmış üzerinde saatlerce çalışılmış arabaları alsın(örnek m serileri). Araba kabiliyeti daha azsa eski bir rs serisi alsın audi daha da azsa gitsin golf gti filan alsın. Tutup swap yapmak hele ki günlük araba için çok da akıl kârı değil.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ancak sen ben gibi araba manyakları girer anlamayan adama işkencedi
Buda doğru
Tutup da günlük kullanacak eğlencesine arada bir gazlayacak birinin araba üzerinde yeniden mühendislik yapmasının anlamı yok.
0.6 bar ile günlük kullanan arkadaşlar var ;)
kişinin arabayı kontrol etme becerisi arabadan ne beklediği bunlar çok önemli.
Aynen hocam eyvallah
Son olarak mustafa hocayı tanirmisiniz? Suprasi olan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,092
Üyeler
164,959
Son üye
ygzergnr