Nereden ulaşabilirim Abdullah abiyeAbdullah'a ulaşın bir telefon ile çözer.
Hocam çok yazdım. Hepsinde bugün göndereceğiz ya da bu hafta gelecektir dediler. Bu hafta yazdığıma cevap bile vermediler.O kadar uzamıyor normalde hocam bu forum üzerinden yetkiliye ulaşın bi baksnlar
Valla sürekli aynı konular açılıyor anladığım kadarıyla ilgisiz ve çok yavaş bir firma16. iş günü oldu hala kargolanmadı Bir ay beklemeye layık bir bilgisayar gelir umarım.
Onun burada bir sürü yönetici arkadaşı var görüp iletmeleri gerekNereden ulaşabilirim Abdullah abiye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çok yazdım. Hepsinde bugün göndereceğiz ya da bu hafta gelecektir dediler. Bu hafta yazdığıma cevap bile vermediler.
hocam gençer gamingde gönderim sıkıntılı biraz bende klavye almıştım 12 günde falan geldi ve kargo takip numarası hatalıydı16. iş günü oldu hala kargolanmadı Bir ay beklemeye layık bir bilgisayar gelir umarım.
Her hangi bir neden bir bilgisayarın 16 gün boyu kargolanmamasına neden olamaz teşekkürler.Merhabalar gerekli açıklama size çağrı merkezi tarafımızdan yapılmıştır.
Hayır. büyük donanım kanalları ile onlrca işbirliği yaptılar. Hala böyle şeyleri halledemiyorlarsa bu firma küçük diye değil. Beceriksiz diyedir.Firma büyük değil, donanım arşivinden bir anda yüzlerce sipariş alınca kafalar karıştı gönderimler aksadı işler yığıldı diye tahmin ediyorum.
Madem daha sipariş hazırlayamıyorlar niye daha bugün 12K ya F/P kralı yeni bir sistem çıkardılar acaba? Firma da saçmalıyor, adı dolandırıcıya çıkacak böyle giderseHayır. büyük donanım kanalları ile onlrca işbirliği yaptılar. Hala böyle şeyleri halledemiyorlarsa bu firma küçük diye değil. Beceriksiz diyedir.