Max çarşamba perşembe gibi gönderirler diye düşünüyorum kargo konusunda iyi sayılırlarhocam antalyada yasiyorum cuma gecesi siparis verdim sence ne zaman elimde olur
hocam sistemi kurdum bile gecen cuma geldiMax çarşamba perşembe gibi gönderirler diye düşünüyorum kargo konusunda iyi sayılırlar
Merhaba ürün stoğu bulunmadan sitenizde ürünler mi eklenmektedir?Bilgilendirme Sapphire 6600, 6650XT ve 6800 serilerinin tedarikleri gelmesi gereken tarihte gelmediğinden, gümrükte sonuçlanması gereken sürecin yetkililer tarafından uzatılması ile gecikme yaşanmıştır. Genel olarak siparişlerin çıkışı sağlanmaktadır. Bütün sorunların çözüme kavuştuğu ve ekran kartlarının firmamıza tedariği yapılıdığını belirtmek isteriz. Ekip arkadaşlarımız en kısa sürede tarafınıza kargolanacaktır. Yaşanılan gecikme adına sizlerden özür dileriz.
Merhaba ürün stoğu bulunmadan sitenizde ürünler mi eklenmektedir?
Yasal süreç kargolama 30 gün değilmidir.?
Yanlış bilgim olabilir. Kusura bakmayın düzeltilirse cümlem sevinirim iyi günler.
Hayırlı satışlar dilerim.
Merhabalar ürünler satın alınmadan tedariği sağlanmamaktadır. Ürünlerin tedariği yapılması gereken tarihten daha geç yapıldığı için süreç bu kadar uzamıştır.Vay be ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar doğru anladıysam güzel sistem
Umarım yanlış anlamışımdır.
Sizin nasıl öyle ya dün sipariş verdim bugün geliyor dağıtımda 2 tane kasa aldım16. iş günü oldu hala kargolanmadı Bir ay beklemeye layık bir bilgisayar gelir umarım.
Teşekkürler.Merhabalar ürünler satın alınmadan tedariği sağlanmamaktadır. Ürünlerin tedariği yapılması gereken tarihten daha geç yapıldığı için süreç bu kadar uzamıştır.
19. iş günü oldu.Sizin nasıl öyle ya dün sipariş verdim bugün geliyor dağıtımda 2 tane kasa aldım