Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
Merhaba biliyosunuz geçen günlerde büyük bir indirimle alabilenler bu kasayı almıştı
Öncelikle anakartımı değiştirip b450mk yapmama rağmen a520mk göndermişler ve işlemciyi de kutusuz saadece işlemci olarak göndermişler yani kutusu veya soğutucusu yok sadece işlemci var.
Ben bu sistemi toplasam da açamicam çünkü işlemci soğutucum yok tüm sistemi mi iade etmem gerekiyor veya parça mı isteyeceğim?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
@GENCERGAMİNG ürünlerin tamamının kutulu gönderileceği söylendi net bir şekilde. Kmarım herkeste aynı hata yapılmamıştır.
Başka bir konuda demonte gönderimde bana MPK geldi. Başka bir arkadaş etiketleyip sorunca stok durumuna göre MPK gönderilebiliyor. Hepsi AMD tarafından garantili vs. diye yazdı. Ama burdaki arkadaşa TRAY göndermişse olay başka. Stok fansız nasıl kullansın :D

Birde anakart özelleştirmesi es geçilmiş. Muhtemelen paketleme hatası

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir konuda demonte gönderimde bana MPK geldi. Başka bir arkadaş etiketleyip sorunca stok durumuna göre MPK gönderilebiliyor. Hepsi AMD tarafından garantili vs. diye yazdı. Ama burdaki arkadaşa TRAY göndermişse olay başka. Stok fansız nasıl kullansın :D

aynen sadece anakart için olsa konu açmazdım stok durumuuna göre değişebilir diye bi uyarısı vardı da işlemci soğutucu yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca ben bu anakartı almak için fazladan para verdim mesela o paranın iadesi gibi durum da var mı onu da bi öğrenmek lazım
aynen sadece anakart için olsa konu açmazdım stok durumuuna göre değişebilir diye bi uyarısı vardı da işlemci soğutucu yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ

ama o zaman mpk yazmaları lazımdı. yani sonradan bu tarz değişiklikler pek hoş olmuyor maalesef. güveni sarsmaya gerek yok durduk yere bence.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Merhabalar özelden sipariş numarası ve iletişim bilgileri gönderebilir misiniz ?

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın
Benim ve bir çok arkadaşın işlemcisi kutusuz bunun nedenini açıklar mısınız? @GENCERGAMİNG

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
büyük ihtimalle toplanmış şekilde alanlarınkini öyle yapıcaklardı bilmiyorumda benimki toplanmamış ve öyle gelince soğutucusuz kaldım.
bu arada videoda a520m k v2 var bu gelen a520m k

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
büyük ihtimalle toplanmış şekilde alanlarınkini öyle yapıcaklardı bilmiyorumda benimki toplanmamış ve öyle gelince soğutucusuz kaldım.
bu arada videoda a520m k v2 var bu gelen a520m k
dostum sorun yasadin mi oyunlarda sürücü cokmesi mavi ekran vb?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Evrim GÜNERKAYA
Arkadaşlar ben kendileri ile görüştüm. İşlemciler Tray işlemci olduğu için kutuları maalesef yok dediler. Sistemi alırken bunu belirtmeleri gerekiyordu şahsen ben bir daha alışveriş yapmayacağım.

Top Bottom