Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer gaming DAC2 sistem fatura sorunu

Yusuf4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Akyol
1 nisan günü yayınlanan gençer gamingdeki sistemi mağazadan aldım fakat ödeme kısmında ödemeyi havale olarak yaptım ve sistemi aldım eve geldiğimde faturamın olmadığını fark ettim ve gençer gaming desteğe ulaşarak bana faturamı mail olarak atmalarını istedim faturayı gönderdiklerini söylediler ama fatura bana mail olarak gelmedi ve tekrar faturayı yollamarını istedim mesajlarıma geri dönüş yapılmıyor telefonla ulaşmaya çalıştım açmıyorlar yardımcı olabilecek var mı ?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
1 nisan günü yayınlanan gençer gamingdeki sistemi mağazadan aldım fakat ödeme kısmında ödemeyi havale olarak yaptım ve sistemi aldım eve geldiğimde faturamın olmadığını fark ettim ve gençer gaming desteğe ulaşarak bana faturamı mail olarak atmalarını istedim faturayı gönderdiklerini söylediler ama fatura bana mail olarak gelmedi ve tekrar faturayı yollamarını istedim mesajlarıma geri dönüş yapılmıyor telefonla ulaşmaya çalıştım açmıyorlar yardımcı olabilecek var mı ?
O sıkıntıyı bende çok yaşadım. Defalarca kez siteden talep attım. En sonda bir talep daha attım

Screenshot_20230404-003519_Chrome.jpg
Screenshot_20230404-003530_Chrome.jpg

En sonunda WhatsApptan bir adam attı faturayı 😂

Screenshot_20230404-003650_WhatsApp.jpg

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
DA forumda Gençer gaming var knk ona da yaz dönüş yapacaktır @GENCERGAMİNG

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Merhabalar, iyi geceler, hayırlı sahurlar, siteden destek talebi oluşturup sorununuzu yazarsanız, ilgili arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışacaktır.

Yusuf4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dünden beri defalarca destek talebi oluşturdum mesajınız cevaplandı diyor fakat cevap yazan olmadı şimdi tekrardan talep oluşturacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar, iyi geceler, hayırlı sahurlar, siteden destek talebi oluşturup sorununuzu yazarsanız, ilgili arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışacaktır.
Dünden beri defalarca destek talebi oluşturdum mesajınız cevaplandı diyor fakat cevap yazan olmadı şimdi tekrardan talep oluşturacağım

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Dünden beri defalarca destek talebi oluşturdum mesajınız cevaplandı diyor fakat cevap yazan olmadı şimdi tekrardan talep oluşturacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünden beri defalarca destek talebi oluşturdum mesajınız cevaplandı diyor fakat cevap yazan olmadı şimdi tekrardan talep oluşturacağım
Merhabalar, birden fazla talep açtığınız için tek bir talebe cevap verilince otomatik olarak diğerleri çözüldü ibaresine düşmüştür. Fatura gönderimlerini muhasebe bölümümüz aktif bir şekilde yapmaktadır.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Merhabalar, birden fazla talep açtığınız için tek bir talebe cevap verilince otomatik olarak diğerleri çözüldü ibaresine düşmüştür. Fatura gönderimlerini muhasebe bölümümüz aktif bir şekilde yapmaktadır.
Muhasebe biriminiz fatura düzenlerken biraz daha özenli çalışırsa milleti fatura fatura diye dilendirmek zorunda kalmazsınız.DA-C için 2 gün fatura istedim.

Yusuf4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sıkıntıyı bende çok yaşadım. Defalarca kez siteden talep attım. En sonda bir talep daha attım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

En sonunda WhatsApptan bir adam attı faturayı 😂
Çözülmeden çözüldü ibaresine düşmesi bilemiyorum sizcede mantıksız değil mi ? Ve dediğinizi yapıp talep oluşturdum halada faturam gelmedi @GENCERGAMİNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,298
Üyeler
164,815
Son üye
Heaven-Master
Top Bottom