Ysuflix
80+ Gold
Merhabalar bir yakınım için 29 Eylül tarihinde DA-C6 sistemi RX7800XT özelleştirmesiyle satın aldık. 8. iş günümüz bitti hala hazırlanıyor aşamasında görünüyor sipariş verdiğimiz günden beri hazırlanıyor da. Arıyorum bana hep aynı şeyi söylüyorlar 7-10 gün arası kargoya çıkar diyorlar hala çıkmadı ayrıca oto mesaj gibi söylüyor oradaki arkadaş başka bir cevap vermiyor sipariş takibi yapmak istediğimde detaylı bilgi istediğimde, demonte gönderim talep ediyorum gönderemiyoruz diyorlar. İncehesap'tan sistem alınca 5. iş gününde sistem elime geçti. Anlamıyorum yani kargolama süresini bu kadar uzatacak ne yapılıyor sistemlerde ?
@GENCERGAMİNG Sistemimizi bize yarın gün içinde demonte olarak kargolamanızı talep ediyorum. Bu kadar uzayacağını asla tahmin etmezdim. Sizinle yaptığım alışverişten pişman olmak istemiyorum yarın demonte olarak kargoya çıkmasını rica ediyorum. Ben en ufak hata olmadan, kusursuz şekilde toplarım sistemi. Ulaşın bana sipariş numaramı ileteyim.
@GENCERGAMİNG
@GENCERGAMİNG 'den sistem alan varsa kaç günde geldi, süreç nasıl işledi yazarsanız sevinirim
@GENCERGAMİNG Sistemimizi bize yarın gün içinde demonte olarak kargolamanızı talep ediyorum. Bu kadar uzayacağını asla tahmin etmezdim. Sizinle yaptığım alışverişten pişman olmak istemiyorum yarın demonte olarak kargoya çıkmasını rica ediyorum. Ben en ufak hata olmadan, kusursuz şekilde toplarım sistemi. Ulaşın bana sipariş numaramı ileteyim.
@GENCERGAMİNG
Mesaj otomatik birleştirildi:
@GENCERGAMİNG 'den sistem alan varsa kaç günde geldi, süreç nasıl işledi yazarsanız sevinirim
Son düzenleme: