semih.sn.55
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Express kargo için 500 tl diyor. Normali kaç günde kapıma gelir, express ile kaç güne kapıma gelir? Tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.
sistemin link varsa atabilirmisinExpress kargo için 500 tl diyor. Normali kaç günde kapıma gelir, express ile kaç güne kapıma gelir? Tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.
Onlar kargoya hızlı veriyor gerisi kargonun keyfine kalmışExpress kargo için 500 tl diyor. Normali kaç günde kapıma gelir, express ile kaç güne kapıma gelir? Tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.
sistemin link varsa atabilirmisin
Yani ücretli kargo hızlandırıcı almama gerek varmıdır? 500 tl için değermi yaniOnlar kargoya hızlı veriyor gerisi kargonun keyfine kalmış
Yok değmez ama sistemide pek beğenmedim açıkcasıGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani ücretli kargo hızlandırıcı almama gerek varmıdır? 500 tl için değermi yani
Ssd'yi 1 tb + kasayı vento yapıyorum tam olarak neresini beğenmediniz?Yok değmez ama sistemide pek beğenmedim açıkcası
taksit avantajı varsa bir şey diyemem ama ekran kartı ve kasa pek iç açıcı değilSsd'yi 1 tb + kasayı vento yapıyorum tam olarak neresini beğenmediniz?
Yapıkrediye 12 ay taksitle alacağım için 31.5 civarına geliyor. Varmı daha jyisi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde bu sistem ddr5
Taksit avantajından dolayı gençeri tercih ettim fakat bu fiyata ya 4060 var ya rx7600 var zaten. 4060'lı sistemler ddr4 oluyor ve i5 12.nesil oluyor. Bu kasanın avantajı ddr5 olması ve işlemcininde bi hayli güçlü olması. 4060 ile rx7600 zaten kafa kafaya kartlar. 4060'ın dlss'si daha iyi sadece. Doğrumuyum?taksit avantajı varsa bir şey diyemem ama ekran kartı ve kasa pek iç açıcı değil
Taksit avantajından dolayı gençeri tercih ettim fakat bu fiyata ya 4060 var ya rx7600 var zaten. 4060'lı sistemler ddr4 oluyor ve i5 12.nesil oluyor. Bu kasanın avantajı ddr5 olması ve işlemcininde bi hayli güçlü olması. 4060 ile rx7600 zaten kafa kafaya kartlar. 4060'ın dlss'si daha iyi sadece. Doğrumuyum?
Kasayı ventus yaptım zaten. Ve attığın sistemin fiyatının farkındasındır umarım. Peki şimdi fikrin değiştimi![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
bu var ama taksit olayı nasıl olur bilemem , birde gamepower kasa ve psu var o sistemde
Yine benim attığımı al derdimde taksik avantajı olmasa ama taksit girince işler değişiyor malesefKasayı ventus yaptım zaten. Ve attığın sistemin fiyatının farkındasındır umarım. Peki şimdi fikrin değiştimisipariş vereceğimde şimdi