Neler Yeni

@gencergaming Hazır Sistem Kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Can Akgün

@GENCERGAMİNG 807082657 numaralı siparişim 31.05.2023 tarihinde kargo firması tarafından teslim edildi. Akşam ekran kartını monte ederek sistemi kurdum. BIOS güncellemesini yaptım. 01.06.2023 bugün akşam ise FIFA 23 oyununu indirdim ve oynamaya başladım. Fakat oyun esnasında her seferinde bilgisayar kapanıyor. ( İşlemci sıcaklığım 68°, ekran kartı sıcaklığım 69° )
Daha 24 saat bile olmadan bilgisayarda sorun olduğunu anladım. Yarın bu konu ile ilgili iletişime geçeceğim. İade talebinde bulunacağım. Yazık günah para bu ülkede kolay kazanılmıyor. Ne zorluklarla biriktirip aldım. Hiç memnun kalmadım.

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Başka oyunlarda oluyor mu, FIFA 23 oldukça sorunlu bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Can Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka oyunlarda oluyor mu, FIFA 23 oldukça sorunlu bir oyun
Ryzen 7 3750H Mobile işlemcili ve GTX1650 4GB ekran kartı olan laptopta bile aralıksız 4-5 saat oynuyordum. Masaüstü almak istedim ve sonuç bu!
Başka oyunları denemek bile istemiyorum. İnşallah dolandırılmamışımdır :(

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ryzen 7 3750H Mobile işlemcili ve GTX1650 4GB ekran kartı olan laptopta bile aralıksız 4-5 saat oynuyordum. Masaüstü almak istedim ve sonuç bu!
Başka oyunları denemek bile istemiyorum. İnşallah dolandırılmamışımdır :(
dolandırıldığını sanmıyorum, yarın sor mutlaka ilgileneceklerdir, bazen olabiliyor böyle şeyler, önemli olan senin yanında bu süreçte gencer nasıl bir şey yapacak, konuyu takipteyim güncellerseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bünyamin Dalar
gençergamingin ne zaman bir ürünüyle karşılaşsam sürekli bir kazık fiyat sürekli bir kurnazlık. Kimseye tavsiye etmem ben genceri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Can Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolandırıldığını sanmıyorum, yarın sor mutlaka ilgileneceklerdir, bazen olabiliyor böyle şeyler, önemli olan senin yanında bu süreçte gencer nasıl bir şey yapacak, konuyu takipteyim güncellerseniz sevinirim.
Telefonlara cevap verilmiyor. Zar zor ulaşıyorum.
Bilgisayar halen kapanmaya devam ediyor.
Olay günlüğünde ise 2 adet kritik hata veriyor kapanma esnasında
Birincisi nvlddmkm hatası
İkincisi Kernel power 41 hatası
Kimseye ulaşamıyorum.

Top Bottom