Hocam şöyle düşün. Bir hazır sistemin fiyatı 13-15 bin TL civarında. Sırf ödeme yöntemini değiştirmek için aynı gün iptal edip tekrar sipariş verdim. Bu süre zarfında kartın ekstresi kesiliyor ve borç olarak yansıyor. İlla 7-10 iş gününün sonuna kadar iptal etmeleri tamamen keyfi. İsteseler 1 günde iade yaparlar ama işlerine gelmez çünkü parayı döndürecek, faizini işletecek o yüzden. Aynı gün karacadan airfryer aldım 2 iş gününde kartıma geri yansıdı.Naptınız tüm üyeler toplanıp Gençer Gaming i batırmayamı çalışıyorsunuz anlayamadım. Bugünkü 3. Gençer Gaming pişmanlıktır konusu .D
Haklısın hocam ama gençer gaming ne karaca ne yani gençer çok küçük bir firma ona göre.Hocam şöyle düşün. Bir hazır sistemin fiyatı 13-15 bin TL civarında. Sırf ödeme yöntemini değiştirmek için aynı gün iptal edip tekrar sipariş verdim. Bu süre zarfında kartın ekstresi kesiliyor ve borç olarak yansıyor. İlla 7-10 iş gününün sonuna kadar iptal etmeleri tamamen keyfi. İsteseler 1 günde iade yaparlar ama işlerine gelmez çünkü parayı döndürecek, faizini işletecek o yüzden. Aynı gün karacadan airfryer aldım 2 iş gününde kartıma geri yansıdı.
Aynı sorunu bende yaşıyorum 6 sında sipariş hazırlık aşamasında iptal ettiğim sistemin para iadesi yapılmadı. Muhasebeyi arayın deniliyor telefonlara bakan yok yarın yatacak dendi üzerinden 5 gün geçti hala bekliyorumGeçen hafta PC Hocasının RX 6700 sistemini sipariş vermiştim. Ödeme yöntemi değişikliği sebebiyle aynı gün iptal ettim. Aradan geçen 5 iş günü boyunca bankama hala iadesini yapmadılar. Soruyorum. 7 iş günü diyorlar. Bu nasıl bir firma ? 7 iş günü nedir ? Müşteri hizmetlerine yazıyorum. Muhasebe birimi ile görüşün diyorlar. Muhasebe birimine bağlanmak imkansız. Sürekli çalıyor ama açmıyorlar.
@GENCERGAMİNG
Gençerde mi çalışıyorsunHocam amazondan ben bile 30 gundur iade bekliyorum normaldir 7 ila 14 gun arasi.
Hayir.Gençerde mi çalışıyorsun
O zaman çikolata falan iptal ettiğin. Çokta umursamıyorsun. 13 bin TL den bahsediyorum 30 gün hiç bir zaman bekletilmezHayir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum 6 sında sipariş hazırlık aşamasında iptal ettiğim sistemin para iadesi yapılmadı. Muhasebeyi arayın deniliyor telefonlara bakan yok yarın yatacak dendi üzerinden 5 gün geçti hala bekliyorum
İş Bankası maksimum kullanıyorum, iptal ettiğim her ödeme 24 saat içinde geliyor bana..Tahminimce kredi kartından ödeme yaptın, kredi kartı ile nereden sipariş verirsen ver yatması zaman alıyor, kaldıki gençergaming daha yeni yeni büyüyen bir firma kurumsallaşma süresi var vatanbilgisayar gibi büyük bir firma değil ki o ilgiyi istiyorsan fazladan para ödeyip oradan alıcaksın ucuz etin yahnisi gibi düşün yani
Hocam bendede koskoca RTX 3070 ti vision iade ettim kasma bu kadar cildirirsin.O zaman çikolata falan iptal ettiğin. Çokta umursamıyorsun. 13 bin TL den bahsediyorum 30 gün hiç bir zaman bekletilmez
3070ti koskocaman tavsiyene çok ihtiyacım vardı teşekkürlerHocam bendede koskoca RTX 3070 ti vision iade ettim kasma bu kadar cildirirsin.