Neler Yeni

GENCERGAMİNG Rezilliği

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Naptınız tüm üyeler toplanıp Gençer Gaming i batırmayamı çalışıyorsunuz anlayamadım. Bugünkü 3. Gençer Gaming pişmanlıktır konusu .D

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Naptınız tüm üyeler toplanıp Gençer Gaming i batırmayamı çalışıyorsunuz anlayamadım. Bugünkü 3. Gençer Gaming pişmanlıktır konusu .D
Hocam şöyle düşün. Bir hazır sistemin fiyatı 13-15 bin TL civarında. Sırf ödeme yöntemini değiştirmek için aynı gün iptal edip tekrar sipariş verdim. Bu süre zarfında kartın ekstresi kesiliyor ve borç olarak yansıyor. İlla 7-10 iş gününün sonuna kadar iptal etmeleri tamamen keyfi. İsteseler 1 günde iade yaparlar ama işlerine gelmez çünkü parayı döndürecek, faizini işletecek o yüzden. Aynı gün karacadan airfryer aldım 2 iş gününde kartıma geri yansıdı.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Hocam şöyle düşün. Bir hazır sistemin fiyatı 13-15 bin TL civarında. Sırf ödeme yöntemini değiştirmek için aynı gün iptal edip tekrar sipariş verdim. Bu süre zarfında kartın ekstresi kesiliyor ve borç olarak yansıyor. İlla 7-10 iş gününün sonuna kadar iptal etmeleri tamamen keyfi. İsteseler 1 günde iade yaparlar ama işlerine gelmez çünkü parayı döndürecek, faizini işletecek o yüzden. Aynı gün karacadan airfryer aldım 2 iş gününde kartıma geri yansıdı.
Haklısın hocam ama gençer gaming ne karaca ne yani gençer çok küçük bir firma ona göre.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Geçen hafta PC Hocasının RX 6700 sistemini sipariş vermiştim. Ödeme yöntemi değişikliği sebebiyle aynı gün iptal ettim. Aradan geçen 5 iş günü boyunca bankama hala iadesini yapmadılar. Soruyorum. 7 iş günü diyorlar. Bu nasıl bir firma ? 7 iş günü nedir ? Müşteri hizmetlerine yazıyorum. Muhasebe birimi ile görüşün diyorlar. Muhasebe birimine bağlanmak imkansız. Sürekli çalıyor ama açmıyorlar.

@GENCERGAMİNG
Aynı sorunu bende yaşıyorum 6 sında sipariş hazırlık aşamasında iptal ettiğim sistemin para iadesi yapılmadı. Muhasebeyi arayın deniliyor telefonlara bakan yok yarın yatacak dendi üzerinden 5 gün geçti hala bekliyorum

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam amazondan ben bile 30 gundur iade bekliyorum normaldir 7 ila 14 gun arasi.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

ExploiT

80+ Bronze
Dedikleri süreç normalde yalnız firmanın işleyişinde büyük problemler var gibi gözüküyor şu konuya bakmanızı öneririm. Arayıp iade edin paramı diye bilgi vermeniz gerekiyor olabilir çok saçma evet ama böyle bir durum yaşamış bir arkadaş ve bende firmaya gerekli cevapları vermeme rağmen yeterli yanıtı alamamıştım. Bir inceleyin sizde.

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
Aynısını bende yaşadım bugün paranız yatacak dendi 3 iş günü geçti üzerinden iptalden sonra toplam sürede 7 iş gününü geçmiştir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum 6 sında sipariş hazırlık aşamasında iptal ettiğim sistemin para iadesi yapılmadı. Muhasebeyi arayın deniliyor telefonlara bakan yok yarın yatacak dendi üzerinden 5 gün geçti hala bekliyorum

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Tahminimce kredi kartından ödeme yaptın, kredi kartı ile nereden sipariş verirsen ver yatması zaman alıyor, kaldıki gençergaming daha yeni yeni büyüyen bir firma kurumsallaşma süresi var vatanbilgisayar gibi büyük bir firma değil ki o ilgiyi istiyorsan fazladan para ödeyip oradan alıcaksın ucuz etin yahnisi gibi düşün yani
İş Bankası maksimum kullanıyorum, iptal ettiğim her ödeme 24 saat içinde geliyor bana.. 🤔

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
O zaman çikolata falan iptal ettiğin. Çokta umursamıyorsun. 13 bin TL den bahsediyorum 30 gün hiç bir zaman bekletilmez
Hocam bendede koskoca RTX 3070 ti vision iade ettim kasma bu kadar cildirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,407
Üyeler
164,137
Son üye
BasQuiaT
Top Bottom