Gencergaming Sipariş Ne Zaman Kargoya Verilir?

Rova

80+
Reaksiyon skoru
70
Merhabalar.

4 Ağustos'ta aşağıdaki sistemi gencergaming.com üzerinden sipariş verdim. Siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor.

Siparişimi ne zaman kargoya verirler acaba, daha önce alışveriş yapan var mı buradan?

Son düzenleme:
Merhabalar.

4 Ağustos'ta aşağıdaki sistemi gencergaming.com üzerinden sipariş verdim. Siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor.

Siparişimi ne zaman kargoya verirler acaba, daha önce alışveriş yapan vari buradan?

hocam hs kargo hazırlamıyorlar bildiğim kadarıyla gençerde zaten bi tık geç geliyor bu arada sistemin kasasını hiç beğenmedim

hocam hs kargo hazırlamıyorlar bildiğim kadarıyla gençerde zaten bi tık geç geliyor bu arada sistemin kasasını hiç beğenmedim
gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6
6 fan ile geliyor meshlere yakın o yüzden

Merhabalar.

Siparişimi ne zaman kargoya verirler acaba, daha önce alışveriş yapan var mı buradan?

Hocam biraz konu dışı olacak ama ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da acaba kargo geldikten sonra süreçler ve sistem hakkında rica etsem bizi bilgilendirebilir misiniz?

Hocam biraz konu dışı olacak ama ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum da acaba kargo geldikten sonra süreçler ve sistem hakkında rica etsem bizi bilgilendirebilir misiniz?
İnşallah kasa elime bir ulaşsın. Unutursam alıntı yaparsınız hocam

Merhabalar siparişler genel olarak 7-10 iş günü içerisinde tarafınıza iletilmektedir. Hafta sonları iş gününden sayılmamaktadır.

Merhabalar siparişler genel olarak 7-10 iş günü içerisinde tarafınıza iletilmektedir. Hafta sonları iş gününden sayılmamaktadır.

Lütfen siparişimi bir an önce kargoya vermenizi bekliyorum.
Burada ve başka forumdaki arkadaşlar da benim tavsiyemi bekliyorlar. Alışveriş yapmak için.

Çok uzatıyorsunuz. 10 gün oldu siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor... Elinizde parça mı yok yoksa keyfi mi bekliyorsunuz? Lütfen cevap verin. 10 gün önce sipariş verdiğim zaman kasanın stok dışı hiçbir parçası yoktu. Ürün hâlâ da satışta(stok dışı parçası yok) Neyiin hazırlığını yapıyorsunuz? Bir an önce kargoya veriniz.

Diğer forumlarda arkadaşlarım benden cevap bekliyor onlar da satın alacaklar benim sipariş durumuma göre.

@GENCERGAMİNG

Merhabalar sipariş yoğunluğundan dolayı süreç bu kadar üzün sürmektedir. Ekip arkadaşlarımız 1000'den fazla sipariş ile ilgilenmektedir. Bilgisayarların montajlama süresi max 1 saat sürmektedir.

Merhabalar sipariş yoğunluğundan dolayı süreç bu kadar üzün sürmektedir. Ekip arkadaşlarımız 1000'den fazla sipariş ile ilgilenmektedir. Bilgisayarların montajlama süresi max 1 saat sürmektedir.
30 Temmuz günü siparişimi verdi. İş günü olarak sayılmayan hafta sonlarını çıkarığımız zaman sipariş verdiğimden bu yana bugun 11. iş günü. Siparişim hâlâ hazırlanıyor durumunda. İddaa ettiğiniz süre geçti ve herhangi bir "extrem durum" tarafıma iletilmedi. Müşteri hizmetlerinizi arıyorum açan yok. Siparşimi verdikten sonra müşteri hizmetlerini toplamda 28 kere aradım ve sadece 2 tanesinde dönüş sağlandı. Bahsettiğiniz 1 saatlik montaj işlemini yapıp sistemimi göndermek bu kadar zor olmasa gerek, artık rica ediyorum sistemimi gönderin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Rova

10 gündür bekliyorum beklemekten sıkıldım artık. Technopat.net veya donanimhaber.com olsun diğer forum sitelerinde sistemim hakkında konular açtım. İnsanlar da alışveriş yapmak için benim olumlu dönüşümü bekliyorlar. Onların da hevesi kaçtı benim de. 1 saatlik montaj işlemi için 10 gündür bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri